Sverre Magnus plötsliga förändring – syns på nya bilderna

Sverre Magnus plötsliga förändring – syns på nya bilderna
För bara ett par år sedan såg han betydligt mer busig och yngre ut. Den norska lillprinsen Sverre Magnus har vuxit upp - och det ordentligt!
Annons

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marits son Sverre Magnus har länge varit en favorit hos det norska folket och lillprinsen har länge charmat pressen med sitt spontana och busiga sätt. För två år sedan, på Norges nationaldag, stal han bland annat showen med sina härliga miner och överraskande gester. När kung Harald och drottning Sonja tog emot folkets gratulationer på slottsbalkongen passade Sverre Magnus på att göra en spexig dansrörelse, och hyllades för tilltaget av journalister.

Annons

Har vuxit upp

Nu ser det dock ut som att lillprinsen har vuxit upp – och det ordentligt! På det norska kungahusets årliga julbild står han och poserar som en proper, liten man. Sverre Magnus, som har hunnit bli 14 år, ser lugn ut och står med knutna händer på bilden. Helt olik julbilderna från tidigare år då han sett betydligt mer busig och yngre ut.

Annons

Dessutom har han glasögon på sig som förmodligen gör att han ser en aning äldre ut, och skräddarsydd kostym. På bilderna ser han dessutom ut att vara otroligt lik sin gammelfarfar – kung Olav!

Årets kungliga julbilder från Norge.
Årets kungliga julbilder från Norge.
Årets kungliga julbilder från Norge.
Årets kungliga julbilder från Norge.
Årets kungliga julbilder från Norge.
Årets kungliga julbilder från Norge.
Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Sverre Magnus plötsliga förändring – syns på nya bilderna”

 1. Mon skriver: 17 december, 2019

  Att förändrigen är plötslig kan jag inte hålla med om. Det är så där när barn växer upp. Jag tycker att han ser ut som en go gutt.


 2. charlotte skriver: 17 december, 2019

  De här barnen verkar umgås ganska mycket med vuxna människor, precis som Estelle gör och blir mogna och mer seriösa då. Magnus tror jag har en räv bakom örat ändå. Ingrid är Europas sötaste tonårsprinsessa nu. Tätt följd av Leonor och Sofia i Spanien.


 3. Saras skriver: 18 december, 2019

  Varför är kostymen skräddarsydd, finns det inte dyr färdigsydd konfektion för korta och breda kungligheter.


  1. josefin skriver: 18 december, 2019

   ordet skräddarsydd kommer nog av skribenten o indikerar at kostymen passar. Sà klart ságer man inte det om lille Oskar som ocksa kommer i ny kostym var gàng han visas upp – o de màste ju vara ständigt nya eftersom en 3-àring växer sà det knakar.


  2. Desirée skriver: 19 december, 2019

   Sverre är väl inte kort för sin ålder? I vilket fall som helst så kommer han säkert att bli rejält lång då både Mette Marit, Hakon och Harald är långa. “Värre” kommer det nog att bli för Alexander och Gabriel då både Sofia och Carl Philip är korta.


 4. Daga skriver: 18 december, 2019

  Han ser ut som en liten guuube.Såg att Oscar hade kostymbyxor och överrock när granarna lämnades av.Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.Föresten gillar jag välklädda gossar,det var de flesta ungdomarna på 50-60 talet,inte bara kungligheterna.Daga


  1. josefin skriver: 19 december, 2019

   Sà sant Daga att det är trevligt med välklädda människor. Dock varierar definitionen av “välklädd”genom tiderna och lika lite som 1900 var 1960, sà är 1960 2020. Tiderna förändras helt enkelt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar