SVT bekräftar: "Vi sänder prins Harrys och Meghans bröllop"

I vår gifter sig prins Harry med kärleken Meghan Markle. Svensk Damtidning kan avslöja att SVT kommer sända det kungliga bröllopet den 19 maj.

Nu är det inte långt kvar förrän det brittiska folket får en ny hertiginna – nämligen Meghan Markle! Den 19 maj gifter sig den tidigare Suits-skådespelerskan med prins Harry i St George’s Chapel på Windsor Castle.

Läs mer: Ingen från svenska kungafamiljen till Harrys och Meghans bröllop

Svensk Damtidning har varit i kontakt med SVT som nu äntligen bekräftar att det svenska folket kommer att kunna följa bröllopet genom tv-rutan.

“Vi kommer att sända prins Harrys och Meghans bröllop i SVT” skriver Eva Beckman från SVT i ett meddelande till Svensk Damtidning.

Vilka glädjande nyheter! Tidigare i år verkade kanalen inte ha några planer på att sända den kungliga högtiden. När vi kontaktade de i februari svarade SVT:

“Däremot kan det hända att SVT Nyheter sänder det i SVT Play och har inslag i sina ordinarie program. Det är dock något som inte går att få besked om i nuläget”, skrev SVT:s presstjänst i ett mejl till Svensk Damtidning då.

Hör prins Harry berätta om Meghans förlovningsring!

Videon kunde inte hittas

Läs mer: Nu tvingas Meghan avslöja priset på förlovningsringen

Foto: IBL

ANNONS

Välkommen till Svensk Damtidnings populära butik!


Hjärtarmband Bisou
Ett vackert armband från svenska smyckesmärket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fem hjärtan. Kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen

Örhängen Made A Part
Glamour i sin snyggaste färg! Vackra metallörhängen i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Med dessa tjusiga örhängen behövs inget mer, de sticker ut och lyfter vilken outfit som helst! De fina stenarna kommer garanterat skapa och sprida extra gnistor i just din dag - oavsett outfit, tillfälle eller humör.

Gå till shoppen