Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Synen som får prinsessan Madeleine att tappa fattningen på röda mattan – kan inte hålla känslorna tillbaka

19 okt, 2023, 14:00 
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine får syn på någon på röda mattan som gör henne överlycklig.
Annons

Prinsessan Madeleine sken starkast av alla när Childhoodgalan ägde rum på Park Avenue i New York. Hon drog många blickar till sig i sin urtjusiga midnattsblå klänning (värd nära 13 000 kronor). Men även en prinsessa kan titta storögt och beundrande på andra.

Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!Brand logo
Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!

Prinsessan Madeleine helt tagen på röda mattan

Megastjärnan Natasha Bedingfield var nämligen inbjuden till Childhoodgalan som uppträdande artist. Hon lånade sin stjärnglans till galan, som anordnades för att samla in pengar till Childhood-stiftelsen, grundad av drottning Silvia.

Annons

Natasha har själv lagt upp ett klipp på Instagram i vilket man får se hur hon kliver fram till Madeleine och Silvia på röda mattan för att hälsa. Det är väldigt gullig tittning, för Madeleine spricker upp i ett stort leende och verkar knappt kunna ta in vad hon ser. Natasha slog igenom i början på 2000-talet, då Madeleine var en ung 20-nånting som säkert slukade musik på sättet som hör den perioden till.

Det är fullt förståeligt att Madeleine blir lite "starstruck". Natasha är trots allt en världsberömd artist som har sålt över 20 miljoner skivor under sin två decennier långa karriär. Hennes största hit, Unwritten, har över 558 miljoner (!) spelningar på Spotify.

Annons

Men det märks också att Natasha å sin sida också var tagen över att ha fått träffa två kungligheter.

Natasha Bedingfield och prinsessan Madeleine
Två världsstjärnor i en bild!

Prinsessan Madeleines intima möte med världsstjärnan i New York

Hon har lagt upp flera bilder på sig själv där hon står jämte Madeleine och Silvia. Även tonfallet i hennes bildtext vittnar om en god portion vördnad. Natasha är trots allt britt, så hon känner till monarkins betydelse för ett samhälle.

"Tack till ers majestätet drottning Silvia och prinsessan Madeleine för att ni kämpar för att hindra att barn blir sexuellt utnyttjade", skriver Natasha till bilden.

Vilken underbar kväll det verkar ha varit för alla parter!

Annons