Ta en titt på den Kungliga Kalendern för 2011

Ta en titt på den Kungliga Kalendern för 2011
Annons

Bloggen Bakom Kulisserna har tagit en liten titt på vad som är på gång i det svenska kungahuset under året.

Vill ni veta vad som är på gång i kungahuset under året, vad kungen har på gång och vad kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska göra härnäst? Titta då in på bloggen Bakom Kulisserna där Johanna Lejon har tagit en titta på den Kungliga Kalendern för 2011.

Annons

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Ta en titt på den Kungliga Kalendern för 2011”

 1. lime skriver: 5 januari, 2011

  Tittar man i den kungliga kalendern kan man konstatera att varje medlem har en genomsnittlig arbetstid på 4%.

  Kommande halvår närvaras/representeras 47 dagar,
  dvs 7,8 dagar/mån som skall fördelas mellan 6 personer.
  Resulterar i 1,3 dagar/ månad/person = 4% arbetstid.


 2. Gittan skriver: 5 januari, 2011

  Riktigt roligt att Carl-Philip kommer att delta under Estlands statsbesök… Det är på tiden att han börjar engagera sig mera i sin roll.. Det har ju varit mycket egentid för “andra” intressen… 😉

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8370357.ab

  Och att Madeleines namn fatts i kalendern är att beklaga… Hon gör sig så bra här hemma… Vi behöver henne likaväl som syskonen i representation i och för landet… Alla som trodde att hon dras till NY på grund av Henrik Lundqvist, kan läsa det här…

  http://www.expressen.se/noje/extra/1.2278611/henrik-lundqvist-friade-i-ett-hav-av-blommor


 3. Irena skriver: 5 januari, 2011

  Ja, nu kanske Madeleine kommer hem snart..trofast kille, det där. Beundransvärd!


 4. Gneta skriver: 5 januari, 2011

  #2… fast kanske ändå Henke Lundqvist var en av anledningarna att hon drog till New York, men inte på det sättet många trodde.. utan helt enkelt för att Prinsessan Madeleine var trött på alla tidningsankor om henne och allt felaktigt fabulerande skvaller som förekommit. Detta är ju som sagt, en av de mest idiotiska rykten som florerat i tidningarna sedan hon bröt sin förlovning… Henrik Lundqvist har varit sambo hela tiden i New York


 5. Kelly skriver: 6 januari, 2011

  Not even 1 working day for Princess Madeleine or Prince Daniel!!! Its really sad that these days the royal family consist of only 4 members. Sad. Very sad.
  I think that its about time for Madeleine to come back to Sweden and start working again. I do not believe in her work in WCF!
  And what is going to happen when Victoria gets pregnant?


 6. Ronja skriver: 6 januari, 2011

  @Kelly
  The schedule is by no means complete. Often duties don´t get added until Friday before the week, they are taking place in.
  Unfortunately the court has no standard procedure in updating…


 7. Mari-Anne Smithsvenskdamtidning skriver: 6 januari, 2011

  Bra att Carl Philip skall göra nytta för pengarna som han får från kungens apanage. Kunde han också bli av med ormtjuserskan SOFFI så skulle hela svenska folket andas ut. Ingen vill se henne varken i Kungafamiljen eller någon annan stans vi är absolut inte intresserade av en sån som HON.


 8. BEN skriver: 6 januari, 2011

  Av intervjun med kronprinsessparet i SVT framgår att kalendern för år 2011 inte är klar. Vi behöver nog inte oroa oss för att kungaparet eller kronprinsessparet slår av på takten.

  2#
  Om han nu gör det? När det gäller prins Carl Philip är detta tveksamt. Det känns som att det viktigaste för denne lekfulle motorprins är att “leka” med nakentjejen. Skulle åtagandena hindra honom från att göra detta finns det risk för att han struntar i uppdragen. Skönt att det är Victoria som är Sveriges tronföljare.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar