Tackkortet är här! Se nya bilden på prinsessan Adrienne

Prinsessan Adrienne, Chris och Madeleine

Det var ett tag sedan vi såg Madeleines och Chris minsting, lilla Adrienne. Men nu är det dags! När hon döptes fick hon en rad presenter – och nu har tackkorten kommit!

Med en mamma som korats till världens vackraste prinsessa är det inte konstigt att lilla Adrienne är en riktig skönhet.

En ny bild har kommit till redaktionen på familjens yngsta medlem, prinsessan Adrienne. Bilden är tagen under dopdagen den 8 juni 2018. Hon bär den traditionella dopklänningen i bomullsbatist och valenciennespets (knypplad spets) med en underklänning i satinvävt siden.

Dopklänning bars för första gången av prins Gustaf Adolf när han döptes 1906. I fodret på capen har samtliga dopbarns namn och datum broderats.

Och visst är bilden så söt! Hon har markerande drag och det finns mycket av drottning Silvia i de mörka ögonen. Blicken är vaken och näsan nätt. På tackkorten har prinsessan Madeleine och Chris O’Neill valt att skriva texten: ”From the bottom of our hearts we would like to thank you for all the thoughtfulness and kindness shown to us at the christening of our daughter, Princess Adrienne.”

Läs mer: Farmor Eva O’Neills första ord efter Adriennes dop

Här är det! Tackkortet på prinsessan Adrienne som prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skickat ut.

Här är det! Tackkortet på prinsessan Adrienne som prinsessan Madeleine och Chris O’Neill skickat ut.

Det ska bli så roligt att lära känna parets minsting närmare. Prinsessan Adrienne växer så det knakar, men tyvärr dröjer det innan Madeleines och Chris barn kommer till Sverige. Florida-flytten innebär att bilderna på småttingarna blir färre. Men förhoppningsvis lägger prinsessan Madeleine ut många, fina privata bilder i sitt instagramflöde.

Läs mer: 5 mystiska och gulliga detaljer i nya bilden på Adrienne

Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungahuset.se