Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tangon fick tårarna att rinna på Máxima

16 apr, 2013, 08:19 
Annons

Det blev dragspel och tango i kyrkan när argentinska Máxima valde musik i kyrkan då hon gifte sig med kronprinsen av Holland. Vad är det prinsessan Madeleine har valt för musik till sitt bröllop?

DJ:n och festmusiken är beställd, på nya bilder från New York ser vi prinsessan Madeleine utanför Bowery Hotel i New York tillsammans med en av världens största DJ, holländske Tiësto. Kanske han har något att göra med bröllopet? För vilken bröllopsmusik väljer nu prinsessan Madeleine och Chris när de gifter sig den 8 juni? Det vet vi inte än. Men inte lär det väl bli dragspel…eller?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stämningsfullt

Missa inte denna stämningsfulla musikaliska stund under vigseln när kronprins Willem Alexander och kronprinsessan Máxima gifte sig.

Annons

Lycklig, men vemodig

En Tango – Piazzolla – Boda real. Argentinskan Máxima njuter av tonerna från sitt hemland. Visst var hon lycklig. Men det fanns ett stort vemod inom henne samtidigt. Föräldrarna var inte med på bröllopet.

Var inte med

Máximas far, Jorge Zorreguita, fick inte närvara av politiska skäl. Mamman stannade då även hon på den sydamerikanska kontinenten och tittade på dotterns vigsel på tv:n. Tårarna rinner på Willem Alexanders nyblivna hustru!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=AYU-n7Ket-c

Annons