Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tårdrypande detaljen i William och Kates nya familjebild – bakom lyckliga fasaden

18 jun, 2023, 11:00 

Nu uppmärksammas en känslosam detalj i den nya fars dag-bilden.

Annons

Den 18 juni firas alla pappor i Storbritannien, och de kungliga är givetvis inget undantag. Det brittiska hovet firar sin tronarvinge prins William med en ljuvlig familjebild med de tre barnen – med breda leenden!

Men i bilden ryms också en känslosam hyllning till en framliden släkting. Nu uppmärksammas den i pressen.

Så blir kronprinsessans stora fest • Haralds egna ord om olyckan • Victorias viktiga resa – 3 kungliga snackisar från vecka 24!Brand logo
Så blir kronprinsessans stora fest • Haralds egna ord om olyckan • Victorias viktiga resa – 3 kungliga snackisar från vecka 24!

Prinsessan Kates barnlängtan – Williams oro

Prins William är minst sagt en hängiven familjefar, trots sin tunga arbetsbelastning.

– Han känner till sina betydelsefulla plikter som kunglig arbetande och som tvåa i tronföljden, men han tror att dessa plikter kan arbetas kring hans roll som en närvarande far, har en källa sagt till brittisk press.

Annons

Enligt källan försöker prinsen att styra upp sitt schema så att antingen han eller Kate kan hämta barnen på skolan, så långt det är möjligt.

Kate och William blev föräldrar för första gången 2013, då de välkomnade prins George till världen.

Prinsessan Kate och prins William med sin son prins George som nyfödd
Två stolta nyblivna föräldrar visar upp sin förstfödde son George.

Sedan dess har de hunnit bli lyckliga föräldrar två gånger till, till dottern Charlotte och sonen Louis. Nu var det fem år sedan sist, och det är ingen hemlighet att Kate är oerhört barnkär.

– William blir alltid orolig när jag träffar barn som är under ett år, för jag kommer alltid hem och säger "vi skaffar en till!", har prinsessan sagt.

Fina detaljen i nya bilden på prins William och barnen

Hittills är det däremot fortsatt en familj på fem, och Kate berättade 2020 att William känner sig klar med barn – om han håller det löftet, återstår att se.

Annons

Nu får han i alla fall firas av sina tre barn och sin älskade hustru, och det brittiska hovet delar en ny bild på William med sina tre barn. En avslappnad bild på den framtida kungen, med sin minsting virad kring halsen.

Men bakom alla leenden uppmärksammar nu sajten Royal Central en tårdrypande detalj. Bänken familjen sitter på, är nämligen inte vilken bänk som helst.

Prins William ihop med de tre barnen Louis, Charlotte och George som sitter på en bänk

Den graverades och gavs bort i och med den nu framlidne drottning Elizabeths 90 års dag 2016. En fin och diskret hyllning till sin älskade farmor, och barnens gammelfarmor.

Drottning Elizabeth gick bort den 8 september och blev 96 år gammal. Hon sörjs fortfarande av hela landet, och familjen.

– Mina tre barn har fått tillbringa semestrar med henne och skapa minnen som varar hela livet, sa prins William efter hennes bortgång.

– Jag visste att den här dagen skulle komma, men det kommer att dröja innan verkligheten utan farmor kommer att kännas verklig.

Foto: TT

Annons