Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tatiana och Andrea Casiraghi - trubbel i paradiset?

21 aug, 2012, 09:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Gissa om det pratas om nyförlovade paret Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo, är hon gravid eller inte och när ska de gifta sig. Senaste bilderna visar att det kanske är lite trubbel i paradiset…

Förra veckan dök det upp bilder på Andrea Casiraghi och hans fästmö Tatiana Santo Domingo. Ut från flygplatsen i Paris kom Tatiana, som knappt ens ser åt sin fästman och bara sätter sig i en bil och åker därifrån. Även prinsessan Carolines son Andrea sätter sig i sin bil utan en min. Nu bävar monegaskerna för att Tatiana ska göra en “Madeleine” och bryta förlovningen. Vi glömmer ju inte Madeleines och Jonas Bergqvist traumatiska break i första taget.

Annons

Gravid?

Liksom den svenska prinsessan har Tatiana haft ett långt förhållande med sin fästman. Hon har länge väntat på ringen. Tills slut kom den. Men trots att den gula diamanten har karat så det förslår, hjälper den föga mot svajningar i en kärleksrelation. Många förlovar sig och gifter sig för att göra relationen bättre. Och är det med ryktet som säger att Tatiana redan är gravid?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures – bilderna här är tagna några veckor sedan.

Läs även:

 

 

Annons