Tatiana och Ellen på lunch i Stockholm

28 feb, 2014, 15:02 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons
tatiana-ste

Under fredagen sågs prinsessan Tatiana och Ellen Dinkelspiel luncha tillsammans i Stockholm.

Och vilka sågs luncha alldeles nyss i Östermalmshallen i Stockholm, om inte prinsessan Tatiana och Ellen Dinkelspiel, prinsessan Madeleines väninnor, plus en tredje, för oss ”okänd” väninna. Tatiana är gift med prins Nikolaos av Grekland och Ellen med kungavännen Jan Dinkelspiel, Stendahl som hon ju hette som ogift. Bilderna här i artikeln kommer dock från andra tillfällen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
tatiana-nikolaos-ste

Prinsessan Tatiana och prins Nikolaos.

Annons

Tatiana och Ellen tippas ju bli gudmödrar till lilla prinsessan Leonore. Och på söndag hålls ju ”Te Deum”, tacksägelsegudtjänst i Slottkyrkan med anledning av Leonores födelse, så vi gissar att Tatiana och Ellen är i stan med anledning av denna.

jan-ellen-dinkelspiel-ste

Jan & Ellen Dinkelspiel – bild från Madeleines och Chris bröllop.

Tatiana åt hälleflundra och höggravida Ellen Stendahl fish & chips, och efter att ha kollat på en massa bilder i mobilen under glatt småprat och sen avrundat med lite isvatten och en massa kindpussande hit och dit, så hoppade Tatiana och Ellen in i en svart Landrover och försvann bort mot Hovstallet. Tatiana langade in ett stort och mycket spännande NK-paket i baksätet!’

Annons

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Arkivbilder/Stella Pictures

 

 

Annons
Innehåller annonslänkar