Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tatiana och Nikolaos i stor intervju med tidningen Vanity Fair

21 feb, 2011, 13:31 
Agneta Nisbeth
Annons

På det nya omslaget av spanska Vanity Fairs marsnummer ser vi Tatiana och Nikolaos – de nya moderna kungligheterna som de kallas i tidningen.

Annons

Vilka fantastiska bilder! Vi har varken hört eller sett mycket av prins Nikolaos och prinsessan Tatiana sedan det romantiska bröllopet på grekiska ön Spetses i somras. Men så gör de comeback på detta sagolika sätt. De nygifta paret visar vårkänslorna på nya omslaget av spanska Vanity Fair.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Personlighet

Magasinet har också en rykande färsk intervju med Nikolaos och hans prinsessa där de bland annat berättar om om sitt nya hem. Ett vackrare par i kungliga Europa får man leta efter. Fotografen har lyckats fånga äkta makarnas personlighet och visst kan man riktigt känna hur förälskade de är?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil Vanity Fair

Läs även:

Annons