Hemtex samarbetsbanner

Tatianas kupp mot Nikolaos – överraskningen som gjorde honom mållös

21 okt, 2019, 18:10 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Ellen Myrgård Lindén
prins Nikoloas prinsessan tatiana
Prins Nikolaos har en påhittig fru som älskar överraskningar. Nu har dock Tatiana överträffat sig själv. Se bilderna från den magiska kvällen!
Annons

Prins Nikolaos av exkungahuset Grekland och Danmark har nått en ny milstolpe i livet. Den 1 oktober fyllde han 50 år och nu avslöjar hustrun Tatiana hur det stora firandet såg ut.

50-årsfesten ägde rum på en lyxig resort längs Atens riviera och prinsessan hade inte lämnat någonting åt slumpen. Allting var planerat in i minsta detalj. Den jättelika tårtan (som givetvis var dekorerat med talet 50) var specialbeställd från den grekiska konditorn Philip Papaspirou och för musiken stod DJ:en Ioannis Sartzetakis, som är ett känt namn i prinsparets kretsar. Ser ni föresten att tårtan är formad som en båt OCH en kamera? Två av Nikolaos favoritintressen.

Tatiana överraskade prins Nikolaos

Dessutom hade Tatiana planerat partyt i smyg och vilket att Nikolaos fick sitt livs överraskning!

Prins Nikolaos är kronprinsessan Victorias syssling. Hans mamma, exdrottning Anne-Marie, är ju drottning Margrethes lillasyster och Margrethe är ju (som bekant) kung Carl Gustafs kusin. Nikolaos kallas för “Niko” av de närmaste och han drar sig inte för att kasta sig ut från flygplan eller hoppa fallskärm. Han tar dessutom bilder på molnformationerna som han njuter av däruppe i skyn. Han är son till kung Konstantin II av Grekland och Anne-Marie av Danmark.

Annons

Tårtan blev kvällens stora snackis

Många minns Nikolaos och Tatiana Blatniks drömlika bröllop på ön Spetses i Grekland. Ett bröllop som både Victoria och Madeleine gästade! Nästa år firar de dessutom 10 år som gifta – precis som vårt svenska kronprinsesspar!

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar