Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tecknet att något var på gång – innan Madeleines beslut med Chris

06 apr, 2024, 19:17 
Prinsessan Madeleine hintade redan för flera år sedan om gemensamma beslutet med Chris O'Neill.
Annons
Glamourprinsessan Madeleine – se hennes stilresa här!Brand logo
Glamourprinsessan Madeleine – se hennes stilresa här!

Prinsessan Madeleine lämnade Sverige för att slicka såren efter uppbrottet från Jonas Bergström 2010. Det hon inte visste då var att charmkillen Chris O'Neill väntade runt hörnet, redo att ta henne med en kärleksstorm så stark att det skulle bli både ett sagolikt bröllop och tre härliga barn.

I över tio års tid har de varit bosatta utanför Sveriges landsgränser. De har provat på att bo i både New York och London, men sedan sex år tillbaka har den soliga delstaten Florida varit familjens hemvist.

Annons

Där har de tillgång till ett tropiskt klimat med behagliga temperaturer året om – allt ackompanjerat av svajande palmer, vackra sandstränder och svalkande hav.

Prinsessan Leonore, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine
Prinsessan Leonore, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine har bott i Florida de senaste sex åren.Anders Wiklund/TT

Madeleines plötsliga beslut med Chris

Här kan de också leva ett betydligt anonymare liv hemma i Sverige. Det passar Chris O'Neill alldeles utmärkt, då han hela tiden varit tydligt med att han föredrar att sköta sina business i fred och helst inte rör sig i det kungliga rampljuset.

Därför var det många som höjde på ögonbrynen när hovet kommunicerade att Florida-familjen ska flytta hem till Sverige, närmare den svenska kungafamiljen och närmare den offentlighet som de tidigare valt att hålla sig borta ifrån.

Annons

– Jag har väldigt svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig till Sverige och Stockholm. Vet att han ofta förr brukade beklaga sig över den uppmärksamhet hans person skapade när han var ute och rörde sig på allmänna ytor, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Madeleines ord om Chris

Ja, för en flytt till Sverige kommer så klart innebära betydligt mer exponering än vad både Madeleine och Chris är vana vid.

Samtidigt är det kanske inte så konstigt att det blir en flytt. Redan 2017 berättade Madeleine för Expressen, då hon och familjen bodde i London, att en flytt till Sverige förmodligen skulle äga rum i framtiden.

Annons

– Men Chris gillar att vara i Sverige, han har många vänner där och han gillar den svenska kulturen och maten. Så jag tror absolut att vi kommer att hamna i Sverige till slut. Det är bara en fråga om när, sa hon.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine hintade redan för flera år sedan att hon och familjen skulle flytta hem till Sverige.Pontus Höök / TT

Foto: TT

Annons