Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Thailändsk prinsessa visar mode i Paris

11 mar, 2012, 08:44 
Agneta Nisbeth
Annons

Stilikoner som Catherine och Charlene får akta sig. Den 24-åriga thailändska prinsessan Sirivannavari Nariratana  är en riktig fashionista som gått på fem modevisningar i Paris.

Den söta prinsessan har gjort avtryck i modevärlden och synts flera gånger sitta på “front row” vid visningar som Christian Dior, Chanel, Lanvin, Balmain och Hermes när det har vankats modeveckor i Paris. I tisdags var det alltså dags igen. Hon har även synts gå på catwalken själv iförd olika kreationer.

Annons

Bröllop i Monaco

Sirivannavari är dotter till den thailändske Kronprinsen Maha Vajralongkorn och alltså barnbarn till kungen Bhumibol Adulyadej. Klädmässigt föredrar hon djärva axlar, mörkt smink och “fashion-forward” silhuetter. Annat var det givetvis när hon var med på det kungliga bröllopet i Monaco, iklädd en vit, traditionell thailändsk dräkt.

Hemma i Thaliand har hon jobbat sig till modedesigner. Efter att ha visat upp två säsonger under Bangkoks modevecka, visade hon en samling under Paris modevecka under hösten 2007.  Hennes egen kollektion “Ethnic Rock” visades upp som vår/sommarkollektion 2009.

Lysande framtid

År 2008 var hon röstad till plats 16 i Forbes lista över de mest attraktiva unga kungligheterna.  Hon har också varit en internationell badminton konkurrent som tog hem en guldmedalj 2006 i sydostasiatiska spel. Med andra ord verkar prinsessan ha en lysande framtid framför sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eveline Eriksson

Foto: IBL

Läs även:

Annons