Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Thomas Markle: "Jag kommer till London – inbjuden eller ej!”

17 jul, 2018, 08:00 
Agneta Nisbeth
Thomas Markle
Det var ett tag sedan Meghan hörde av sig till sin pappa Thomas Markle. Nu berättar har för brittisk press att han saknar dottern.
Annons

Det är helt uppenbart att hertiginnan Meghans pappa Thomas Markle är frustrerad just nu, han har tydligen ännu inte pratat med sin dotter. I alla fall inte sedan det korta samtal han hade kort efter bröllopet. Men att tala med pressen stup i kvarten gör säkert inte saken bättre.

I två nya intervjuer säger Thomas att han är rädd för att paret nu stängt ute honom för gott. Han säger också att dottern inte verkar lycklig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hennes ögon visar på en sorg och hon har ett ansträngt leende, säger pappa Thomas.

Annons

Han menade att Meghan bara försöker dölja sin stress över att passa in den brittiska kungafamiljen och deras “ganska larviga och helt omoderna värld”.

Thomas Markle förklarar dessutom att det nu är dags för honom att komma till London:

– Jag tänker resa dit vare sig de bjuder in mig eller inte. Jag bryr mig inte om om hon är sur på mig eller inte, jag vill bara se min dotter igen!

Däremot tänker den 73-årigen mannen inte direkt ringa på hos drottningen Elizabeth på Buckingham Palace.

Annons

– Jag tänker inte göra bort mig helt, så jag stannar bara på mitt hotellrum. Men jag skulle gärna träffa drottningen, kan hon möta Donald Trump kan hon väl träffa mig en stund, säger Thomas till The Sun.

Han avslöjar också att Meghans gamla telefonnummer inte längre fungerar och att Thomas inte får svar när han ringer till hovet. Inte heller har han någon adress att skriva till förklarar han. Men han vill bara sin dotter allt gott:

– Jag älskar dig och saknar dig och är ledsen för allt som gick fel!

Annons

I helgen såg vi både hertiginnan Meghan (i en outfit av Ralph Lauren) och Kate (i Jenny Packham) tillsammans på läktaren under kvinnornas Wimbledon-final. Kanske fick hon bra råd av Kate hur man handskas med situationer som denna?

Se en del av intervjun här i filmen nedan:

Läs mer: Efter Thomas Markles privata avslöjande om Meghan – bryter hon kontakten nu?

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons