Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Thomas Markles fina hälsning till dottern Meghan

20 maj, 2018, 13:00 
AvJoakim Magne
Thomas Markles hälsa stoppade honom från att komma på bröllopet. Men han såg det från sin sjuksäng. Nu hälsar Meghans pappa till de nygifta.
Annons

Thomas Markle önskade all lycka till bröllopsparet från hans sjukhussäng i Kalifornien i USA.

Markle som inte kunde närvara vid bröllopet på grund av hans hälsa berättade för det amerikanska mediehuset TMZ att hans ”älskling” var ”strålande vacker”.

Prins Harry och Meghan Markles bröllop 19 maj.

”Jag önskar att jag var där och jag vill skicka all min lycka och kärlek till bröllopsparet”, ska Markle ha hälsat enligt TMZ.

”Min älskling var strålande vacker och hon ser väldigt lycklig ut”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt TMZ ska Thomas Markle ha följt ceremonin via sjukhussängen och tyckt att den var känslosam och glädjefylld.

Meghans pappa återhämtar sig just nu på sjukhus i Kalifornien efter en nyligen genomför hjärtoperation.

Meghans pappa Thomas Markle, 73.

Skulle ha lämnat över Meghan

Thomas skulle ha lämnat över Meghan till Harry vid altaret enligt ursprungsplanen. Men efter de senaste veckornas dramatik och pappans egna hjärtoperation har kastat om allt.

Annons

Istället frågade Meghan Markle sin numera svärfar, Prince Charles, om han kunde ta över uppdraget. Samtidigt skickade Meghan ut ett öppet brev som förklaring:

”Tråkigt nog kommer min far inte att komma på vårt bröllop. Jag har alltid brytt mig om honom och hoppas att han får tiden han behöver för att koncentrera sig på sin hälsa och att bli frisk. Jag skulle vilja tacka alla som överöst oss med lyckoönskningar. Tänk gärna på hur mycket jag och Harry ser fram emot att dela vår stora dag med dig på lördag”.

Se bästa bilderna från bröllopet i filmklippet nedan!

Videon kunde inte hittas

Foto: IBL och Stella Pictures

Annons