Thomas Markles nya utspel: Låt mig träffa Archie!

thomas Markle
Häromdagen hörde vi av honom igen, Meghans snacksalige pappa Thomas, som nu klagar på sin dotter och prins Harry för att han ännu inte fått se sitt barnbarn Archie.
Annons

Det har varit oväntat tyst ett tag nu från Meghans skandalomsusade pappa Thomas Markle har hållit en lång profil sedan en tid tillbaka. Men i en ny intervju med tidningen Daily Mail så pratar Thomas om sin besvikelse över att han inte ha fått träffa sin nya barnbarn Archie.

Annons

– Jag har bara sett en bild av honom via Internet! Jag är så ledsen över att jag inte fått träffa mitt senaste barnbarn än.

Meghan Archie

Daily Mails möte med Thomas ägde rum i den lilla staden Rosarito, alldeles vid gränsen mot Mexiko. I hemmet finns flertalet fotografier på Thomas Markle med sina barn, Meghan, Tom jr och så Samantha. På en hylla ses också två minnes-muggar från Storbritannien med en tryckt bild från bröllopet mellan hans dotter Meghan och prins Harry.

Thomas hoppade av bröllopet

Det var ju så långt kan kom till att se Meghan gifta sig med sin prins, Thomas hoppade ju av bröllopet bara några dagar innan på grund av sjukdom.

Annons

– Hur skulle ni känna om er pappa fick en hjärtattack? Meghan har inte frågat mig hur jag mår, en endaste gång sedan dess, säger han upprört till tidningen.

Meghan och Harry

Sedan bröllopet har Mr Markle i alla fall talat ut i media med jämna mellanrum och gnällt på både Meghan, Harry och resten av kungafamiljen. På grund av detta har väl heller inte relationen dem emellan precis blivit bättre med tiden. Och nu pratar han åter med pressen om hertiginnan av Sussex.

Thomas visar reportern runt i sitt hem och pekar på ett gammalt porträtt på Meghan när hon var två år gammal.

Thomas önskar sig ett foto på Archie

– Jag tog själv det här fotot och det är min absoluta favoritbild av henne. Hon har en så fin tänkande blick, det är min älskade “Meggie” det!

Annons

Thomas säger att han “blivit illa behandlad” och därför ser sig nödd och tvungen att ställa upp på en ny intervju med pressen. Att detta säkert inte kommer hjälpa honom närma sig dottern viftar han bara bort:

– Jag önskar att de ville skicka mig ett fotografi av Archie som jag kan rama in och sätta upp på väggen, bredvid det på Meghan. Är det bara inte precis vad vilken morfar som helst skulle önska, frågar sig Thomas.

Han säger sig också undra om pojken fått ärva vad han kallar den typiska Markle-näsan och att det är förfärligt att folk kan uttala sig om honom offentligt, utan att ens ha träffat honom.

– Det har inte varit några problem mellan mig och Meghan tills för en tid sedan. Men jag kan inte fortsätta hålla tyst länge sedan hennes nya personal vill sätta stopp för mig.

prins Harry Meghan

Annons

För någon månad sedan var det Meghans födelsedag och det hade givetvis inte Thomas glömt bort. Han förklarar:

– Hon fick ett kort via sin finansiella rådgivare i Los Angeles. Har ingen aning om Meghan fick kortet, jag har i alla fall inte hört något från henne sedan dess.

Stänga ute sin far

Och naturligtvis har hovet ingen kommentar om Thomas senaste intervju, men källor säger till The Sun att Meghan för en tid sedan tog det smärtsamma beslutet att stänga ute sin far från sitt liv helt och hållet. I alla fall för tillfället.

– Det har vart mycket tufft och smärtsamt för henne att bryta kontakten med sin pappa. Men hon insåg att detta ändå var det bästa för henne, prins Harry och lille Archie, säger en källa till The Sun.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Thomas Markles nya utspel: Låt mig träffa Archie!”

 1. Mon skriver: 4 september, 2019

  Stackars, stackars man. Den där Meg verkar vara gjord av stål. Sorry to say so, but she does not comec across as a very compassionate person. Quite the opposite.


 2. Britt-Marie skriver: 4 september, 2019

  Stackars Meghan att ha det här i offentlighetens ljus. Tycker Svensk Dam kan låta bli att rapportera. Pappan bör mötas med tystnad och ointresse.


  1. konsttanten skriver: 5 september, 2019

   Britt-Marie: Instämmer! All media borde sluta skriva om hans uttalande, är på mkt låg nivå.


 3. Magdalena skriver: 4 september, 2019

  Uff, dette er patetisk. Hver gang Mr Markle trenger penger kontakter han Daily Mail for et intervju. Hadde han gode og ekte intensjoner kunne han jo kommunisere med sin ex-kone, Meghans mamma, for både råd og forklaringer på hvordan denne tilsynelatende fastlåste situasjonen eventuelt kan løses. Denne mannen står ikke til troende.


 4. Birthe Vejrum skriver: 5 september, 2019

  Mr Markle Sr har mistet kontrollen over Meghan! Han havde forventet sig et liv på über-overklasse niveau = Kardashians, i hvert fald har Samantha sagt det helt åbent. Men sådan er det ikke blevet.
  Seniors interviews kører i et fast lagt skema: 1. Åh det er så synd for mig! 2. Så håner han dem! 3. Og sidst latterliggør han dem!
  Der er kommet en slags “halv officiel” meddelelse: A source told The Sun: “It’s a terribly sad situation. But Meghan has made the very difficult decision that she doesn’t have an active relationship with her father any more”!


 5. ananas skriver: 5 september, 2019

  Tycker all media borde såga kontakten med honom.


 6. Lena skriver: 5 september, 2019

  Tyvärr så tror jag att han vill ha en bild att sälja till pressen., tragiskt.


 7. ingalisa skriver: 5 september, 2019

  Ja, det är säkert så att han vill tjäna lite på sin “kända dotter och barnbarn”.
  Meghan gör rätt som håller honom kort. Verkar vara en förskräcklig människa.


 8. Christina skriver: 5 september, 2019

  Vi vet inte vems fel allt det här är , men man skall ändå hedra sin far och inte vara så grym . Det underliga är också att Harry som flyger och flänger inte besvärade sig att möta pappan före förlovningen . Tidningarna borde sluta skriva om detta par . Det finns bättre och trevligare saker att skriva .


  1. T skriver: 10 september, 2019

   Håller med om att media bör sluta ge honom utrymme. Men varför i allsindar ska man hedra en person som beter sig direkt illa mot en? Förälder eller inte? Att hedra någon gör av respekt för individen inte av biologiska skäl. Då misster ett hedrande all betydelse och tyngd – om det ska ske av någon sorts plikt. Helt galet


 9. Christina skriver: 5 september, 2019

  Ingalisa , tro inte blint på allt du läser . Det tar två att tango …


 10. ancibergfeldt skriver: 6 september, 2019

  Christina: Kloka rader!


 11. ancibergfeldt skriver: 6 september, 2019

  Christina: Instämmer!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar