Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tidlöst Carl Philip! Prinsen har designat sin egen klocka

09 feb, 2011, 09:33 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

 

Vad har prins Carl Philip som ingen annan har? Rätt svar: Ett unikt armbandsur som han själv designat.

Prins Carl Philip har designat sitt eget armbandsur.

–Ingen i hela världen har en likadan, säger Fredrik Taube, butikschef på Bo Berggrens Urhandel på Biblioteksgatan 4 i Stockholm till Svensk Damtidning.

Annons

Omsorg och vård

Det är där, i den exklusiva, anrika urhandeln som prinsen får sin personliga service. Hans unika armbandsur får regelbunden omsorg och vård. Vad är det då som är så speciellt med Carl Philips klocka?

Gjord i Schweiz

Det är en Hublot Big Bang, med en urtavla som är specialdesignad av prinsen själv och tillverkad i klockstaden Genève. Carl Philips lyckotal är 13 – han är ju född den 13 maj – så istället för en vanlig sekundvisare har han siffran 13 som anger tiden. Dyrgripen är gjord för ett aktivt liv med tidtagarfunktion.

Så snygg, så rätt, så klockren!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons