Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tillbaka till Afrika! Charlene tog med barnen till sitt hemland

11 mar, 2019, 10:00 
Furstinnan Charlene
Prins Jacques och prinsessan Gabriella har följt med furstinnan Charlene till Sydafrika. Det var första gången tvillingarna besökte sin mammas hemland.
Annons

Det är klart att fursteparets två barn ska uppleva samma miljö som deras mamma kom att älska så mycket som yngre. Monacos furstinna Charlene har åkt till Sydafrika och på sin instagram delar hon bilder från resan på prins Jacques och prinsessan Gabriella.

Beresta barn

Böljande gröna kullar och vilda djur. Tänk vilken främmande värld furstinnan kunde visa för sina små, som redan nu är ganska beresta. Nyligen var de i USA med Charlene och nu har de alltså besökt Afrikas sydliga land, som ju också svenska prinsessan Sofia tycker så mycket om. Prins Jacques och prinsessan Gabriella har även varit i Franska Polynesien med föräldrarna.

Safari

Vilket fint familjemys det blev i solen. Charlene filmade sina barn och ni kan själva se bilderna här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med solglasögon på näsan och friskt humör gick Monaco-tvillingarna på äventyr i det vackra landskapet.

Den här gången var det enbart nöjen som stod på agendan. I juli var Charlene i Sydafrika och då fick maken furst Albert stanna hemma. Han var lite krasslig meddelade hovet.

Barnen var även de kvar med pappa Albert i furstepalatset i Monaco. Furstinnan hade olika uppdrag i Sydafrika och roade sig kungligt på kvällarna. Hon träffade gamla vänner och njöt av att vara på hemmaplan igen.

Annons

– Jag längtar alltid till Afrika, har furstinnan Charlene sagt i en intervju.

Det är ju tur att fursteparet har ett eget privatplan. Att ta sig från lilleputtlandet vid Medelhavet till Sydafrika är ingen stor sak då.

Träffade Obama

Hon hade exempelvis ett möte med Obama och barn i en simhall. I somras passade hon på att träffa politiker i samband med Nelson Mandela-jubileet. Den här gången visade hon sitt kära barndomsland för barnen, som av bilderna att döma hade riktigt roligt.

Foto: TT

Här kan ni se och höra en mycket personlig intervju med furstinnan Charlene från Sydafrika. Hon berättar om hur det är att vara furstinna och bo i ett palats!

https://www.youtube.com/watch?v=wdpTVl4pFHM

Annons