Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tina Törnqvist firade Micael Bindefeld 60 år

23 sep, 2019, 19:30 
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victorias stylist tina törnqvist
Kronprinsessan Victorias stylist och bästa vän var två av gästerna på Micael Bindefelds stora 60-årsfest. Se festbilderna här!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victorias stylist Tina Törnqvist är van vid festliga tillställningar på slottet. Men förra helgen bytte hon Vita havet mot glitter och glamour på Micael Bindefelds kändistäta 60-årsfest i Tel Aviv.

Tina Törnqvist har hjälpt Victoria med den kungliga stylingen sedan år 2008. Många menar att det är hon som ligger bakom kronprinsessans imponerande stilresa. Men trots att hon har befunnit sig i kretsen kring Victoria i över tio år så har Tina Törnqvist gett ytterst få intervjuer. Få vet hur hon är som person och hennes arbete är framförallt skett bakom kulisserna.

Kronprinsessan Victorias stylist och bästa vän firade Micael Bindefeld

Därför var det förstås många som hajade till när bilderna från det stora kändispartyt började florera i helgen. Bilderna visar en avslappnad Tina Törnqvist som verkligen sänkt garden. I en blommig klänning med släp poserar hon skämtsamt bredvid jubilaren, Micael Bindefeld. Det märks att de har känt varandra i över trettio år.

Vi får också se hur Tina Törnqvist minglar med Anja Pärson, Filippa Rådin och trädgårdsexperten Victoria Skoglund. Ett par riktig powerladys – precis som hon själv!

En annan som minglade med Sveriges kändiselit var Victorias bästa väninna Carolina Nilsson (tidigare Kreuger). Hon är en av kronprinsessans äldsta barndomsvänner och har även en nära relation till Micael Bindefeld.

Caroline, tvåa från vänster, bredvid Kristdemokraternas Ebba Busch Thor.

Foto: TT

Annons