Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tord Magnuson bekräftar familjelyckan: ”Vi ska fira!”

05 jun, 2024, 16:00 
Tord Magnuson bekräftar stora lyckan med prinsessan Christina!
Annons
Här är ditt liv i bilder, prinsessan Christina!Brand logo
Här är ditt liv i bilder, prinsessan Christina!

Prinsessan Christina arbetar inte officiellt i kungahusets tjänst. Samtidigt finns det ett allmänintresse runt henne, vilket gör att hennes närvaro vid kungliga tillställningar alltid är intressant och gör att hon ofta hamnar i rampljuset.

Då har hon alltid maken Tord Magnuson vid sin sida. De gifte sig i Slottskyrkan 1974, men eftersom Tord inte var prins förlorade Christina titeln kunglig höghet samtidigt som hon behöll hederstiteln prinsessa.

Annons

Vid det här laget vet vi att han hon vann livslång kärlek. Älskade Tord sviker henne aldrig och paret är ofta med på kungliga evenemang, för att vara ett stöd till kungaparet och är självklara gäster på Nobelfesten.

Prinsessan Christina och Tord Magnusson
Prinsessan Christina och Tord Magnuson sida vid sida.Karin Törnblom/TT

Tords lycka med Christina

Tord är skicklig på att hålla sig lite i bakgrunden, låta hustrun prinsessan Christina stå i rampljuset, men nu är det snart dags att fira en stor milstolpe – där han själv är en av huvudpersonerna.

Tord och Christina firar nämligen inom kort guldbröllop. Efter 50 år som gifta kommer de så klart att festa till det riktigt ordentligt och bjuda på en oförglömlig dag, omgiven av nära och kära.

Annons

– Vi kommer fira tillsammans med familjen. Våra barn och barnbarn, säger Tord stolt till Svensk Damtidning.

Så har de hållit ihop alla år

Den här typen av stora spektakel kräver detaljerad planering. Allt runt omkring festen är noggrant uttänkt och Tord är övertygad om att det kommer bli en minnesvärd dag.

– Ska man fira guldbröllop måste man ju vara lite förberedd, det är klart, säger han och berättar att han är väldigt stolt över att ha varit gift med Christina så länge.

Annons

– Ja det är väl något att vara stolt över, att man har klarat det.

Framgångsreceptet till ett lyckligt äktenskap? Ja, det vet inte Tord exakt, men han tror att mycket handlar om att rå om varandra – och finnas där som ett stöd.

– Jag tror man måste förstå varandra och ta hänsyn till varandra.

Prinsessan Christina och Tord Magnuson
Prinsessan Christina och Tord Magnuson firar 5o år som gifta.MISC

Foto: TT

Annons