Tord Magnuson fyller 70 år idag - Vi gratulerar!

Svensk Damtidnings reporter Chris Cederlöf fick en exklusiv intervju med prinsessan Christinas make Tord Magnuson. Här får ni ett smakprov från tidningens artikel.

Vi träffade Tord Magnuson, prinsessan Christinas make, för en intervju inför 70-årsdagen. När han kom in genom dörren till espressobaren där vi stämt möte så trodde jag att jag såg fel, för det var spänst i dom stegen som hos en 40-åring.

– Jag tillhör de få pappor som kan gå på diskotek med barnen utan att de tycker att det är något konstigt, sa han, apropå sin, på pappret, höga ålder.

Tränar på Daniels gym

Han lyssnar på discomusik och har tränat på Daniels gym långt innan prins Daniel blev känd för oss. I 37 år har han levt tillsammans med sin hustru Christina och han tycker att det gått alldeles för fort. Han skulle vilja ha en evighet kvar tillsammans med sin hustru. Han har kompisar i alla åldrar, också 18-åringar tillhör hans umgängeskrets. Så sköt om er och odla er nyfikenhet som om ni var unga så blir ålderdomen minst lika spännande som ungdomen!

Hela den exklusiva intervjun med Tord Magnuson publiceras i veckans nummer av Svensk Damtidning.

Av Chris Cederlöf

Foto: Charles Hammarsten, Cecilia Österberg

Läs även:

Nytt bröllop på gång i det svenska kungahuset››

Vimmelprinsessan presenterar veckans snyggaste: Prinsessan Christina››

Prinsessan Christina – Jag har cancer››