Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tord Magnuson och vår vimmelprinsessa har besökt Mauritius

09 jun, 2011, 13:35 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Vår vimmelprinsessa Mia Roswall har varit på Mauritius tillsammans med bland andra prinsessan Christinas make Tord Magnuson.

Mauritius är bara tre fjärdedelar så stort som Gotland, det är verkligen ett paradis för den aktive som också gillar mångkultur, historia, bedårande natur och givetvis ljuvliga stränder. Och expertguiden på ön Tord Magnuson, han är inte den som ligger på latsidan med en god bok i skuggan inte.

Kungaparet på besök

Mia bjuder också på en bild på hur vårt kungapar bor när dom unnar sig lite semester på Mauritius – se villan här››

Annons

Tord är ju hederskonsul här på ön och har varit här över 60 gånger, givetvis har hans familj samt kungaparet och hela den familjen varit med mer än än gång. Han kommenterar också vad som hände när prinsessan Madeleine besökte ön.

Sola i fred

– Det var fotografer hela tiden som jagade Madeleine, vi byggde skydd så att hon skulle få ligga och sola lite i fred men dom var helt omöjliga.

Läs hela intervjun på Vimmelprinsessans blogg››

Av Mia Roswall

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Annons