Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tord Magnusons vittnesmål inifrån Silvias privata fest – oväntade draget: ”Stämmer”

02 dec, 2023, 19:00 

För Svensk Damtidning berättar Tord Magnuson om festkvällen med drottning Silvia.

Annons

Tord Magnuson ser sällan till att missa en kunglig fest. Tillsammans med hustrun prinsessan Christina är han ständigt mån om att plocka fram sina finaste kläder och höja glamourfaktorn vid kungliga tillställningar.

Jättejubel när kungen och Silvia kommer till slottet – lyssna!Brand logo
Jättejubel när kungen och Silvia kommer till slottet – lyssna!

Det spelar ingen roll om det är Nobelfesten, firandet av kungens 50 år på tronen eller galamiddagar vid statsbesök – Tord Magnuson ser hela tiden till att dyka upp välkammad och stilig.

Så när det under torsdagen var dags för Tord att närvara på Lilla Akademiens konsert, med anledning av drottning Silvias 80-årsfirande, såg han och resten av sällskapet till att slå på stora trumman.

Annons
Prins Carl Philip, prinsessan Madeleine, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Benedikte av Danmark och Tord Magnuson
Prins Carl Philip, prinsessan Madeleine, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Benedikte av Danmark och Tord Magnuson närvarar vid en konsert på Lilla Akademien med anledning av drottningens 80-årsdag.

Tord om kvällen – och mötet med Madeleine

Det blev en speciell afton på många sätt. Den föreställning som Lilla Akademien bjöd beskriver Tord som ”fantastisk” och hela sällskapet, med drottning Silvia i spetsen, var mycket nöjda med kvällen.

Något som förgyllde kvällen var att prinsessan Madeleine rest hem till Sverige för att närvara på konserten.

– Det var väldigt roligt att se prinsessan Madeleine, hon är ju mycket engagerad i Childhood och det var ju därför hon var där, säger Tord Magnuson till Svensk Damtidning.

Annons
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine hade rest hem till Sverige för att närvara på konserten.

Tord om efterfesten

När konserten var slut väntade mer festligheter för Tord och sällskapet. Silvia och kungen hade nämligen bjudit in till efterfest, där man bjöd på lite dryck till som bjudits in till konserten.

– Det var många gäster där från de olika organisationerna som stöttar drottningen olika evenemang. De var inbjudna efteråt på lite dryck, det stämmer, säger han.

Så trevligt!

Foto: TT

Annons