Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Tragiska bråket efter Aris död – Dureks ord väcker reaktioner

Ari Behn har lämnat ett stort tomrum efter sig.

Ari Behn lämnade ett tomrum efter sig.Efter hans död har ett bråk blossat upp – där schaman Durek är inblandad.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Ari Behn försatte ett helt land i sorg. På juldagen 2019 kom beskedet att författaren och konstnären, prinsessan Märtha Louises exmake, tagit sitt liv, 47 år gammal.  Plötsligt var livet uppochnervänt för Märtha Louise och döttrarna Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah.

Den 30 september skulle Ari ha fyllt 48. Det är såklart en hemsk påminnelse för Märtha Louise och familjen om vad de förlorat.

Ari föll in i en svår depression efter att ha skilt sig från Märtha Louise 2016. I samband med skilsmässan blev han inlagd på sjukhus med en panikångestattack. På sin kant hittade Märtha Louise en ny kärlek: den kontroversielle Durek Verrett.

Tragiska bråket – sorgen efter Ari Behn

Ari Behn har lämnat ett stort tomrum efter sig.

Ari Behn har lämnat ett stort tomrum efter sig.

Durek har fått kliva in och agera extrapappa åt döttrarna. Mycket pekar att barnen känner en genuin värme för sin mammas pojkvän – men vissa delar av omvärlden skakar ändå bekymrat på sina huvuden.

Så skedde när Emma Tallulah tog hem segern i ridsportstävlingen Equishop-cupen på sin nya häst Fetoucha. Då la Durek ut en gratulation på Instagram – en gratulation med ett väldigt intressant ordval.

“Grattis till min bonusdotter”, skrev Durek.

Emma blir beskriven som Dureks "bonusbarn".

Emma blir beskriven som Dureks “bonusbarn”.

Det här är inte det enda tecknet på att Durek känner sig manad fylla tomrummet efter Ari. Det började redan på juldagen, när han satt med armen om Emma under gudstjänsten i Holmenkollens kapell.

Och det är inte bara Emma som får känna på hans omsorg. När Leah konfirmerade sig var Durek visserligen hemma i Los Angeles, men såg ändå till att vara på plats. Han ringde upp familjen i Norge och höll ett tal i tonåringens ära via Skype.

Samma Leah fick en översvallande födelsedagshälsning i april.

“Jag saknar dig och alla våra skratt och roligheter på Tik Tok så mycket. Jag älskar alla er och er mamma. Det går inte en dag utan att jag tänker på er. Grattis på födelsedagen, älskling. Du är ett så vackert, skinande ljus”, skrev Durek då på Instagram.

 

LÄS OCKSÅ: Dureks oväntade utspel – när kung Harald låg på sjukhuset

“Kan aldrig ta Aris plats”

Att Norge reagerar på detta är ingen överraskning. Anders Johan Stavseng, kungaexpert på norska Se og hör, berättar att döttrarna Behns öde är något som verkligen engagerar i vårt grannland.

– Norrmännen tycker väldigt mycket om Märthas och Aris barn, och många tänker på hur de har det efter Aris bortgång, har Anders sagt tidigare.

– Durek kan aldrig ta Aris plats, men han kan hjälpa och stötta familjen.

 

LÄS OCKSÅ: Mette-Marits kamp mot sjukdomen – nu är hon desperat!