Tråkiga beskedet – därför kommer vi inte att få se Meghan och Archie på flera månader

Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut!

Meghan Markle och prins Harry har lagt sina kungliga plikter åt sidan.Nu har vi fått ett oväntat besked om parets framtid.
Det här är Meghan Markle
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry valde att ta ett slutgiltigt avsked via sitt numera insomnade Instagram-konto “Sussex Royal.” Sedan den 31 mars är de inte längre arbetande kungligheter. Deras kontor i Buckingham Palace är stängt och de har utfört sina sista uppdrag i monarkins tjänst.

“Även om ni inte kan se oss här, så fortsätter arbetet. Tack till våra följare, för stödet, inspirationen och engagemanget för det som är gott i världen. Vi ser fram emot att ha kontakt med er igen, snart. Ni har varit fantastiska. Tills dess, snälla, ta hand om er själva och varandra”, skrev Harry och Meghan i sitt Instagram-inlägg.
Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Det ska Meghan Markle göra nu – planerar att försvinna

Omid Scobie är kunglig expert på tv-jätten ABC och har god insyn i vad som händer kring Harry och Meghan. Han har fått höra att paret planerar att hålla en låg profil en tid framöver. Detsamma gäller självfallet för deras son, Archie.
“Harry och Meghan är fokuserad på sitt nya kapitel i livet, så vänta er inte att få höra mycket från dem de kommande månaderna”, skriver Omid på Twitter.
Omids uppgifter har blivit bekräftade av parets talesperson.

– Hertigen och hertiginnan kommer att tillbringa de kommande månaderna med att fokusera på sin familj och fortsätta göra vad de kan, i säkerhet och utanför rampljuset, försöka stötta och arbeta med sina befintliga välgörenhetsuppdrag och utveckla sin framtida välgörenhetsorganisation, säger talespersonen.

Har planer för ett år

Parets nya livssituation ska nu “stresstestas” i ett år och därefter utvärderas av både Harry och Meghan och det brittiska hovet.

– Poängen med perioden är att familjen vill att paret ska trivas och alla inser att detta är ny mark för alla. Istället för att göra något slutgiltigt, så är det här en pragmatisk diskussion inom familjen kring vad som fungerar och vad som inte kommer att fungera, säger en källa med insyn till sajten Royal Central.