Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tråkiga beskedet – serien The Crown skjuts upp

23 jul, 2020, 15:49 
AvEmma Sanderberg
I höst sänds den fjärde säsongen av succéserien The Crown och som vi har längtat! Men nu kommer beskedet att vi får vänta länge på den femte säsongen...
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?

Succéserien The Crown skjuter upp inspelningen av den femte säsongen och därmed också premiärdatumet. Senast vi fick blicka in i den brittiska kungafamiljens historia var när säsong tre släpptes hösten 2019 och säsong fyra planerar att sändas på Netflix hösten 2020.

Nu kommer beskedet att säsong fem inte kommer att sändas förrän år 2022. Enligt flera brittiska tidningar har den något längre pausen varit planerad sedan länge och ska inte ha något med coronaviruset att göra. Säsong fem kommer alltså att spelas in under sommaren 2021 och den sjätte och sista säsongen spelas därefter in 2022 om allt går enligt planerna.

Säsong 3 av The Crown sänds hösten 2020

Men vi har fortfarande en hel säsong framför oss i höst och den fjärde säsongen kommer främst att handla om giftermålet mellan prins Charles och prinsessan Diana samt om när William och Harry föds. Serien närmar sig mer och mer nutid, den första säsongen utspelade sig mellan år 1946 till 1955 och vi fick bland annat se när drottning Elizabeth kröntes till drottning.

5 saker som drottning Elizabeth hatar!Brand logo
5 saker som drottning Elizabeth hatar!
Annons