Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris stora besvikelse: Tunga beslutet i Sverige – förändrar allt

15 feb, 2023, 17:00 
Indra Nordemar

Madeleine och Chris har nåtts av ett tråkigt besked. Nu tvingas de tänka om väl hemma i Sverige.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
AVSLÖJAR: Madeleine & familjen kommer hem till Sverige!Brand logo
AVSLÖJAR: Madeleine & familjen kommer hem till Sverige!

Det har nu gått mer än ett decennium sedan prinsessan Madeleine hoppade på planet till USA och bosatte sig där. Beslutet togs efter en turbulent kärlekstid. Då var det Jonas Bergström som var mannen i hennes liv, tills dess att kärlekssagan chockartat tog slut 2010.

Innan Madeleine valde att ta sitt pick och pack och starta om på ny kula på andra sidan atlanten, var hon Stureplans prinsessa hemma i Stocholm. Och den delen lever kvar i henne än i dag.

Väl hemma i Sverige är det där hon och finansmaken Chris O'Neill håller hus. Men nu blir det eventuellt andra bullar. Madeleine och Chris har nämligen nåtts av ett trist besked om en av Östermalms finaste pärlor.

Madeleines lyxliv med Chris hemma i Sverige

Prinsessan Madeleine har gått sin egna väg i livet. Tillhöra kungafamiljen kommer hon förstås alltid göra, men hennes liv skiljer sig rejält från sina syskons och föräldrars.

Annons

Madeleine arbetar inte för kungahuset och hennes make har ingen prinstitel. I stället lever de mer som ett kändispar snarare än ett kungligt par.

Madeleine och Chris avnjuter en lyxlunch på sin favoritkrog Strandvägen 1.

På fritiden unnar de sig många gånger en och annan lyxmåltid på de hetaste krogarna. Favoriterna hemma i Sverige är Strandvägen 1, beläget mitt på Stureplan – ja, krognamnet säger ju sig självt.

Men nu har de kanske avnjutit sin sista måltid på sitt stamställe – restaurangen ska nämligen säljas.

Tunga beskedet till prinsessparet

Strandvägen 1 är inte bara Madeleines och Chris favorit. Krogen har länge varit en favorit bland kändisar och Östermalm-bor.

Det är därför ett stort och svårt beslut som tagits av krögaren Pelle Lydmar, 61. Än är inget helt klart, men det är på gång, beslutet beror dels på att branschen fått ta en hård smäll.

Annons

– Krogbranschen genomgick en enorm press under pandemin, där försvann alla reserver. Nu med en antågande lågkonjunktur, höga råvarupriser, personalkostnader och energipriser är det många som får det tufft. Starka välskötta företag med bra lägen och varumärken klarar sig om än med minskade marginaler, säger han till Expressen.

Trist för Madeleine och Chris, och för alla andra Strandvägen-fans. Men å andra sidan, Stockholm kryllar av lyxkrogar. Den ena succén poppar upp efter den andra på innerstans gator: Det lär därför inte vara något större problem att få till ett nytt hippt stammis ställe!

Foto: TT

Annons