Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tråkiga nyheter om prinsessan Kate – har läckt från kungahuset

23 maj, 2024, 06:00 
Prinsessan Kate
Trista nyheter i England om prinsessan Kate!
Annons

Det brittiska kungahuset är inne i en djup kris. Två nyckelmedlemmar, kung Charles och prinsessan Kate, har varsin cancerdiagnos. Många oroar sig för hur de ska klara sig – och hur kungahuset ska kunna representeras framöver.

Stora ändringen för Victoriadagen 2024 • Så mår cancersjuka Kate nu • Då flyttar Madeleine & familjen till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
Stora ändringen för Victoriadagen 2024 • Så mår cancersjuka Kate nu • Då flyttar Madeleine & familjen till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

I förra veckan rapporterade Daily Mail att Kates frånvaro kan leda till en omstuvning i monarkin.

Tråkiga nyheter om prinsessan Kate

Prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie, prins Williams kusiner, skulle enligt rapporterna få mer framträdande roller framöver.

– Charles vill få in nytt blod och han har vänt sig till Beatrice och Eugenie. Han känner att de har mognat till väldigt förnuftiga, väna kvinnor som han tror kommer att bli en verklig tillgång. Charles har lyssnat på folket. De har skrikit efter en kunglig glans när hans skadeskjutna kungahus verkligen behöver utökas, sa en källa till Daily Mail.

Annons

En ljusglimt mitt i allt mörker, tänkte många. Beatrice och Eugenie är väldigt populära i England, och fler framträdanden från systrarna hade mottagits med glädje.

"Tar inte på sig det"

Men enligt Hellos kungliga reporter Emily Nash stämmer inte uppgifterna.

– Prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie och deras kusiner var på Williams trädgårdsfest för att stötta prinsen av Wales medan prinsessan återhämtar sig, men tar inte på sig officiella roller, säger Emily.

Men vi kan trots allt komma att se mer av Beatrice och Eugenie framöver. Kungafamiljen har många viktiga hållpunkter framöver. I juni firar britterna att det gått 80 år sedan Dagen D, då de allierade styrkorna landsteg i Normandie och påbörjade den avgörande manövern för att störta Adolf Hitler och Nazi-Tyskland. Då väntas kungafamiljen vara på plats.

– Beatrice och Eugenie har haft kungliga uppdrag i det förflutna, ibland tillsammans med drottning Elisabeth, till exempel, så de kan dyka upp på andra tillställningar i sommar, säger Emily.

Annons