Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tre glada prinsessor på prisutdelning

22 mar, 2013, 08:16 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Goda grannarna och prinsesskollegerna såg ut att ha mycket att avhandla. Ja, holländska prinsessan Laurentien och prinsessan Astrid av Belgien hade riktigt roligt när de träffades på prisutdelningen av Prinsessan Margriets Award.

Svenskättade Astrid av Belgien och holländska Laurentien, som är gift med prins Constantijn, brukar vi inte se så ofta tillsammans.

Gestikulerade

De båda damerna trivs ypperligt i varandras sällskap, något vi kan se här på bilderna. Det var många skratt och yviga gester.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här ser vi Laurentien i samspråk med drottning Beatrix syster, prinsessan Margriet.

Annons

Laurentien är en av få prinsessor som har en kortklippt frisyr med rufsig lugg. Lika vågat och djärvt som hennes klädstil.

Anledningen till mötet var att det nu blivit dags igen för “Prinsessan Margriet Award”. Det var den femte prisceremonin och en av pristagarna var kompositören och dirigenten Yoel Gamzou. Artisterna Dan och Lia Perjovschi Pix fick också ta emot pris ur prinsessan Margriets hand.

Det var en glad prinsessa av Holland som gjorde entré

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Allover press

 

 

 

Annons