Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tre tronföljare fyller år i oktober

25 okt, 2012, 05:20 
Agneta Nisbeth
Annons

Kungligt kalas upphöjt i tre. En trio tronföljare är oktoberbarn och har fått blåsa ut ljus på tårtan nu i oktober. Vilken Oktoberfest!

Annons

Danmarks charmknutte prins Christian fyllde som vi tidigare berättat om 7 år den 15 oktober och går nu andra året i den kommunala skolan, Tranegaardsskolan i Gentofte.

Klasskamraterna bjöds på tårta, dagen till ära och alla stämde upp i ett samfälligt “ha den äran” för den nybakade 7-åringen.

Prinsessan Elisabeth

Sju år fyller också prinsessan Leonor av Spanien den 31 oktober. Och idag firar Mathilde och Philippe sin äldsta dotter. prinsessan Elisabeth som ni ser med sin mamma här på bilden intill.

Det blir många gratulationer denna månad. För inte går väl en blivande kungs och två drottningaspiranters bemärkelsedagar helt obemärkt förbi?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och All Over Press samt danska hovet/kronprinsessan Mary.

Annons