Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tredje gången gillt för Daniel och Victoria!

18 apr, 2009, 11:38 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Igår samlades delar av det officiella Sverige på slottet för att fira kronprinsessan och Daniel Westlings förlovning.
Annons

Kronprinsessan gjorde entré i en kärleksröd vacker klänning när det var dags att fira förlovningen för tredje gången. Daniel Westling och Victoria hälsade på 180 gäster som alla var inbjudna för att lära känna kärleksparet lite bättre. Politiker, ambassadörer och näringslivstoppar samlades i Bernadottegalleriet för att mingla med det blivande brudparet och kungaparet. Även prins Carl Philip var på plats, under helgen hade han lämnat studierna i Skåne bakom sig och han hälsade på Daniel och Victoria med en bamsekram.

Daniels coach fanns på plats

Bland gästerna såg vi bland annat ärkebiskop Anders Weijryd, mannen som nästa sommar ska viga brudparet. Här fanns även domprost Åke Bonnier, som säkerligen kommer vara den som assisterar ärkebiskopen. Han är dessutom god vän till både Daniel och Victoria. Daniel hittade ytterligare en nära bekant i vimlet. Anders Lindberg från pr-byrån JKL var den som tränade Daniel inför pressmötet vid förlovningen.

Annons

Specialkomponerad förlovningsvals

De är det allra hetaste kärleksparet just nu och det går inte att ta miste på att Daniel och Victoria är mer förälskade än någonsin. De kastade gång på gång varma blickar mot varandra och Daniel tog vid ett tillfälle ett kärleksfullt tag om Victorias midja.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling tar emot gratulationer från Mona Sahlin.
Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling tar emot gratulationer från Mona Sahlin.

Ett vackert blomsterhjärta var utlagt på golvet i slottet och det var inte bara kronprinsessans klänning som gick i kärlekens tecken. Efter hälsningsceremonin fick Daniel och Victoria lyssna på folkmusik från Västergötland och Gästrikland – och för första gången höra en nykomponerad förlovningsvals av Lars-Olof Ejstes. Kanske blir det parets brudvals på bröllopet nästa sommar!

Av Jenny Alexandersson

Foto: TT

Annons