Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tredje säsongen av The Crown kommer 17 november

17 aug, 2019, 12:00 
The Crown Olivia
Det har varit många turer vad gäller startdatumet för tredje säsongen av The Crown. Först fick vi veta att de nya avsnitten skulle börja i november 2019. Sedan dementerades uppgiften. Så vad gäller egentligen? Nu reder vi ut saken!
Annons

Den efterlängtade amerikansk-brittiska dramaserien The Crown från 2016 skildrar kung Georg VI:s död och Elizabeth II:s första tid som drottning.

The Crown Olivia Colman

Serien visas på Netflix, som nyligen släppte en ny bild på Oscar-vinnaren Olivia Colman som spelar drottning Elizabeth II i tredje säsongen av The Crown.  Fotot är en försmak på de kommande avsnitten. Olivia Colman, 45, sitter i soffan med inte bara en, utan två corgis. Inte helt olika den äkta regenten, eller hur? Nya The Crown-stjärnan ser ordentligt hemmastadd ut i den kungliga soffan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nya fotografier på skådespelerskan Helena Bonham Carter, som har rollen som prinsessan Margaret har också släppts i dagarna.

Annons

– Under de två första säsongerna spelade Claire Foy drottning Elizabeth II och plockade upp en Emmy och en Golden Globe för sin prestation. Eftersom den nya säsongen hoppar fram några år i tiden ersattes hon av Colman. Resten av kärnrollerna har också ersatts, inklusive nya tillägg som Helena Bonham Carter som prinsessan Margaret, Ben Daniels som Lord Snowdon och Tobias Menzies som prins Philip, skriver Vanity Fair.

Produktionsbolagets frikostiga bildpublicering gör att Netflix-tittarna vill veta exakt när man kan bänka sig framför tv:n, datorn, mobilen eller hur man nu följer denna älskade serie. Hittills har startdatumet nämligen varit hemligt. För en tid sedan kom dock meddelandet om att det var den 17 november 2019 som första avsnittet skulle sändas. Detta dementerades kort därefter med kommentaren att vissa tv-scener måste tas om. Så vad stämmer?

Många väntar på The Crown

Vi är många som väntat på de nyinspelade avsnitten av Netflix megasuccé The Crown.

– Den kommer under 2019. Håll utkik, meddelade filmkanalens pressavdelning återigen.

Claire Foy
Claire Foy, som spelade den unga drottning Elizabeth i de första säsongerna av The Crown, intill verklighetens unga drottning Elizabeth.

Och nu äntligen är datumet spikat. Det blir den 17 november som vi får återse den populära dramaserien. En ny trailer har också släppts, där vi får se de nya skådespelarna agera som kungligheterna.

Foto Netflix-pressbilder, TT

Annons