Tuffa anklagelsen mot William och Kate

Tuffa anklagelsen mot William och Kate
Hertigparet har hamnat i hetluften igen.
Annons

Prins William och hertiginnan Catherine har en hektisk vår och sommar framför sig. I slutet av mars reser de på ett två dagar långt besök till Paris och i mitten av sommaren har de två viktiga resor till Polen och Tyskland inplanerade.

Annons

Men resorna nagelfars nu av politiska reportrar på Storbritanniens främsta nyhetsmedier. Telegraph skriver bland annat att William och Kate blivit utsedda till “Brexit-ambassadörer” som ska se till att behålla de goda relationerna med övriga europeiska länder när Storbritannien lämnar EU.

“Besöket i Tyskland kommer sannolikt bli väldigt betydelsefullt och företrädare tror att det ska “neutralisera” förhandlingarna och bana väg för ett framtida handelsavtal. Hertigen och hertiginnan ska träffa Angela Merkel, förbundskansler, under ett besök i Berlin” skriver tidningen politiske kommentator Steven Swinford.

Foto: IBL.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Tuffa anklagelsen mot William och Kate”

 1. demokrati skriver: 11 mars, 2017

  Intressant att besöket följs av granskande journalister reportrar i Storbritanniens nyhetsmedier.
  Det är vad många förväntar att media journalister i Sverige också ska göra.


 2. Allegra skriver: 11 mars, 2017

  till Paris kommer paret för en rugbymatch. Det är inget officiellt besök på något vis. Men närvaron blir förstås enormt uppmärksammad. Franska medier äääälskar kungligheter.


  1. emma skriver: 13 mars, 2017

   RUGBYN I PARIS – “six nations rugby” -är lika mkt 1 officiellt uppdrag som då Princess Anne o Prins Harry (rugbyns kungl.beskyddare)häromdan bevistade samma turnering på hemmaplan mellan England och Skottland https://www.rbs6nations.com/en/home.php


 3. Marita skriver: 11 mars, 2017

  Men vad då? Vilken kritik? Om de är Brexitambassadörer är det väl utomordentligt bra att de träffar Merkel och andra makthavare.Vad skulle de annars göra. Och vad går kritiken ni syftar till ut på. Det står ju inget om det i texten i alla fall.
  Ni måste faktiskt skriva så att det går att förstå.


 4. Julia Dahlgren skriver: 13 mars, 2017

  “Anklagas” och “i hetluften”. Ingenstans framkommer att paret kritiserats utan snarare är det positivt att de i så fall medverkar till bättre relationer mellan EU och Storbritannien. Obamas besök på Kensington Palace där han träffade George i morgonrock var en stor succé.


 5. emma skriver: 13 mars, 2017

  lite högre nivå tack! okunnigt och oförskämt att kalla arbetande kungligheter för “agera grå eminenser” som EJ ens angavs i T-artikeln
  de ägnar sig EJ åt politik, men ges olika uppdrag via regeringen och Commonwealth att komplettera regeringens/UDs ordinarie arbete på hemmaplan och på resande fot

  Obamas besök i UK i APRIL 2016 var dels att fira QEs 90årsdag o sen äta en PRIVAT middag m Charles söner o svärdotter – ngt som poängterades va offwork

  hade NOLL m Brexitröstande i JUNI 2016 att göra


 6. Christina Kari Helsinki skriver: 13 mars, 2017

  Rubriken här och artikeln i Telegraph har ingenting med varandra att göra.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar