Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Tuffa bakslag för Märtha Louise – motgångarna bara fortsätter

Märtha Louise genomgår en tuff tid.

Det har varit väldigt tufft för norska prinsessan Märtha Louise den sista tiden.Och motgångarna bara fortsätter för henne.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise har haft ett halvår som skulle sätta vem som helst på snudd på omänskliga prövningar. Hon har alltid varit en prinsessa som gått sin egen väg – vilket inneburit att hon också stött på en hel del motvilja, inte minst i hemlandet Norge.

Märtha Louise lider i tysthet

Märtha Louise genomgår en tuff tid.

Märtha Louise genomgår en tuff tid.

Det är inte konstigt att Märtha Louise själv vittnat om att pressen blir för mycket ibland.

– Jag gråter jätteofta, har Märtha Louise sagt i en intervju med Aftonbladet Söndag.

– Jag har varit livrädd att stå på scen och prata inför folk men var tvungen eftersom det var en del av min offentliga roll. Och när någon kritiserat mig har det gått rätt in, det har nästan gjort fysiskt ont.

Förlorade Ari Behn

Men i december i fjol stod hela norska folket enade på hennes sida. På juldagen tog Ari Behn, som var gift med Märtha Louise mellan 2002 och 2017, sitt liv. Plötsligt var Märtha Louise ensam mamma med tre döttrar – och en bottenlös sorg.

Märtha Louise skrev själv en avskedshälsning till exmannen på Instagram.

“Vi är så oändligt sorgsna och ledsna över att ha förlorat dig, för du var flickornas varma, roliga, kloka och goda pappa som de saknar så djupt. Vi saknar de roliga kommentarerna, dina fina perspektiv, den poetiska tonen, de översvämmande komplimangerna, den stora kärlek du hade till dem. I dag hade du varit så innerligt stolt över dem. Men nu är det ett tomrum där du var, för ingen kan någonsin ersätta dig för våra vackra flickor. Och det gör så ont att tänka på att du ville lämna jorden. Vi är i djup sorg och smärta allesammans”, skrev Märtha Louise.

Blev varnad för Durek

Märtha Louise har försökt hitta tröst hos sina nya kärlek, Durek Verrett, och i början av året var hon och döttrarna på semester på Hawaii tillsammans med honom. Men på sista tiden har det stormat rejält kring schamanen.
Hans expojkvän Hank Greenberg gick ut i norska Se og hör och anklagade Durek för att ha misshandlat honom. Han riktade också en varning direkt till Märtha Louise.

– Dureks förre partner försökte varna mig när vi blev tillsammans. Jag önskar att jag hade lyssnat på henne. Nu känner jag att Märtha Louise borde få samma varning, sa Hank i intervjun.

– Jag vill varna henne och andra för Durek, han är inte mannen som han utger sig för att vara.

Det har alltså varit en väldigt prövande period för Märtha Louise. Just nu sitter hon i coronakarantän tillsammans med sina döttrar, efter att ha flugit till USA för att hälsa på Durek. Men tack och lov har ingen i familjen blivit smittad.

LÄS OCKSÅ: Kritiken mot Märtha Louise efter panikresan