Tv-kändisen dök upp på Victorias hemliga fest: "Tog ett glas bubbel"

Tv-kändisen dök upp på Victorias hemliga fest: "Tog ett glas bubbel"

Kronprinsessan Victoria fyllde år – och en VIP-middag hölls på Öland.Med på gästlistan fanns en folkkär tv-skådis.

Kronprinsessan Victoria firade sin födelsedag med en konsert på Borgholms slott. Endast nio personer tilläts inne i vapenrummet – men de andra firande hittade en alternativ lösning.

I närheten av slottsruinen hade höll ett slags VIP-middag på restaurangen Systrarna på höjden. Där satt folkkära skådespelaren Mi Ridell, känd från bland annat Rena Rama Rolf, Prat i kvadrat och Gåsmamman.

Kronprinsessan hade tv-kändis på sin fest

Mi Ridell och sambon Peter Andersson bor på Öland.

Mi Ridell och sambon Peter Andersson bor på Öland.

– Det var en liten middag i anslutning till borgen. Arrangören Stephan Rimér hade bjudit in mig, jag och min sambo Peter Andersson har ju hus på Öland och vi brinner för ön. Så vi fick se konserten på en skärm, berättar Mi för Svensk Dam.

Mi har väldigt starka känslor för Öland, som hon beskriver som en “pärla”. Hon kan inte tänka sig en mer värdig skådeplats för kronprinsessans fest.

– Slottsruinen är en så vacker plats för en konsert. Finare än en fotbollsplan. Och vår fantastiska kronprinsessa är värd att firas. Jag tror nog att hon var nöjd efter omständigheterna. Tv-sändningen blev ju jättebra, säger Mi.

– Det var så härligt med solskenet. Jag tyckte att Stephan trollade fram ett fantastiskt evenemang, trots omständigheterna. Hatten av till alla inblandade. Men det är såklart roligare när allmänheten får vara med. Hoppas att det blir det ett mer publikt evenemang nästa år.

“Hon är en otrolig ambassadör”

Mi fick inte språka direkt med kronprinsessan, men hon gratulerade från andra sidan ett plastband som satts upp för att skydda kungligheterna från smittorisken.

– Vi som var där tog ett glas bubbel i hennes ära. Hon är ju en otrolig ambassadör, säger Mi.