Tv-profilens övertramp med Carl Philip

Carl Philip stormade iväg.

Melodifestivalen-programledaren David Sundin, 44, ville imponera på Carl Philip – men det gick inte som han tänkt sig.

Att bli vän med prins Carl Philip – det är säkert många som fantiserat om det. För Melodifestivalen-programledaren David Sundin uppenbarade sig chansen, då han blev tilldelad en plats bredvid prinsen på en middag. Han bestämde sig för att försöka göra ett ordentligt intryck på Carl Philip – och berättade en anekdot om sina genitalier. Sundin berättar om händelsen i sitt sommarprat, och enligt Expressen sa han:

– Det var här på den här middagen jag skulle etablera en livslång vänskap. Så, för att lätta upp stämningen och samtidigt berätta lite om mig själv, sa jag som jag brukar: ”Har jag berättat för dig om när min pungkula blev stor som en mindre citrusfrukt?” ”Nej, det har du nog inte”, sa prinsen, vilket var superrimligt. Vi hade ju aldrig setts innan.

Carl Philip tog till flykten

Carl Philip fick frågan om han ville höra den korta eller långa versionen, och svarade “den långa”, säger Sundin.

– Det här är en ganska lång historia, men prinsen lyssnade intresserat, och jag tänkte att det här faktiskt kunde vara början på den där långa och fina vänskapen som jag hade fantiserat om, säger David Sundin i ”Sommar i P1”.

Men det blev ingen livslång vänskap – inte hittills, i alla fall. Carl Philip tog chansen att fly undan Sundin så fort maten var uppäten.

– När vi hade ätit upp maten började folk mingla runt lite, och jag gick till baren och köpte öl. En till mig och en till min nyvunne vän. Men när jag vände mig om var prinsen borta. Prinsen hörde aldrig av sig till mig efter det här, och faktum är att vi inte har haft någon som helst kontakt sedan dess, säger programledaren.

Foto: TT