Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

TV: Så skyddas Madeleines liv – vännernas hemliga pakt: ”Det måste man vara...”

TV: Så skyddas Madeleines liv – vännernas hemliga pakt: ”Det måste man vara...”
Exklusivt

Prinsessan Madeleines vänner har slutit en pakt i hemlighet för att skydda henne. I det nya avsnittet av Svensk Dam Förklarar berättar vi vilka som är Madeleines närmaste och mest lojala!

Prinsessan Madeleines närmaste tjejkompisar är ett gäng förmögna och framgångsrika kvinnor. De bor även i några av Sveriges allra lyxigaste bostäder!

Det brukar ju pratas om att det finns två olika vägar in till kungafamiljen. Antingen via föräldrarna eller skolgången. Och många av Madeleines väninnor har fått sin vänskap i ”arv”, för deras respektive föräldrar – och barnen lekte tillsammans när de var små!

Så skyddar vännerna prinsessan Madeleine

Dessa kvinnor skiljer sig en del från andra tjejgäng. De är nämligen extremt diskreta och lojala.

– Det måste man vara när man är så nära en vän med en prinsessa av Sverige, säger Ellen Myrgård Lindén, redaktör på Svensk Damtidning.

Exklusivt

TV: Victorias okända kamp för Daniel avslöjad: ”Otroligt taskigt”

De flesta har dessutom gift sig inom den egna kretsen. I det nya avsnittet av Svensk Dam Förklarar får du möta några av kvinnorna som står prinsessan Madeleines allra närmast!

Vem är egentligen gudföräldrar till Madeleines barn: prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne? Vem presenterade Madeleine för expojkvännen Jonas Bergström en gång i tiden? Och vem är egentligen den som ses som undantaget i tjejgänget?

Se avsnittet i tv-spelaren nedan!

Madeleines hemliga tjejgäng
3:01

Efter reklamen: Madeleines hemliga tjejgäng

(3:01)

Slå på ljud