Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

TV: Victorias okända kamp för Daniel avslöjad: ”Otroligt taskigt”

TV: Victorias okända kamp för Daniel avslöjad: ”Otroligt taskigt”
Exklusivt

Prins Daniel har mött oerhörda motgångar för att accepteras i kungahuset, kan Svensk Damtidning berätta. Kronprinsessan Victoria har fått kämpa under många år för sin älskade make.
”Det tog sju år”, säger Herman Lindqvist, historiker och författare.

I över 20 år har kronprinsessan Victoria haft sin älskade prins Daniel vid sin sida, i vått och torrt. Under årens lopp har vi fått se många magiska ögonblick som vi aldrig kommer att glömma.

Men det många än i dag inte vet är att den tidigare gymägaren och ”mannen av folket” fick utstå oerhörd kritik, både från kungafamiljen och inifrån hovet.

– De sa många gånger till mig att: ”Ockelbo, hö hö hö. Det kommer aldrig att gå. Inte vår kronprinsessa”, säger Herman Lindqvist, historiker och författare.

Exklusivt

TV: Madeleines desperata flykt efter skandalen – plötsliga vändningen: ”Jättejobbigt”

Kronprinsessan Victorias stora kamp för prins Daniel

I en TT-intervju från 2007 kommenterade kronprinsessan Victoria frågan om en eventuell förlovning är på gång med Daniel Westling:

– Då får ni vänta.

– Hur länge då? frågar reportern.

– Ja, det vet man inte, svarar Victoria.

De allra mest högljudda kritikerna menade att Daniel hade alla attribut som man inte skulle ha för att bli gemål till Sveriges kronprinsessa och framtida statschef.

– Han kunde inte klä sig och alla gnällde på att han var från Ockelbo. I Victorias vänkrets kallades han för öknamnet ”bonden från Ockelbo”. Otroligt taskigt, säger Johan T Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning och mångårig hovreporter som har följt Daniels väg till kungahuset.

I det tredje avsnittet av Svensk Dam Förklarar reder vi ut Daniels snåriga väg för att bli en del av det svenska kungahuset, Victorias oerhörda kamp för kärleken och prinsens betydelse för kommande generationer.

Se inslaget i tv-spelaren nedan!

Prins Daniels 7 svåra år – Victorias okända kamp
6:26

Efter reklamen: Prins Daniels 7 svåra år – Victorias okända kamp

(6:26)

Slå på ljud