TV-stjärnan och prinsessan Theodora av Grekland i öppenhjärtig intervju

26 nov, 2012, 11:11 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Prinsessan Theodora en del av evighetssåpan Glamour.

Nu kan drottning Elizabeth se sitt gudbarn, prinsessan Theodora, i evighetssåpan Glamour. 

Prinsessan Theodora av Grekland är rykande aktuell i den amerikanska tv-serien ‘Glamour’  eller The Bold and the Beautiful som den heter på engelska. Där ska hon gästspela som Alison, Bill Spencers sekreterare, med start den 5 december.

Annons

Tre drottningar framför tv:n

Gudmor drottning Elizabeth av England, faster drottning Sofia av Spanien och moster drottning Margrethe kan med fördel sätta på tv:n och titta på sin släkting.

Glamour

–Men jag tror inte hon (drottning Elizabeth) gillar “Glamour”, men jag tänker ge henne några dvd när vi träffas, säger Theodora till Daily Mail.

Miss Greece

Grekiska Prinsessan Theodora, 29, är yngsta dotter till Greklands ex-kung Konstantin och danskfödda drottning Anne -Marie.  Hon har länge haft skådespelarambitioner och satsar på en karriär i Hollywood under namnet Theodora Greece.

Bor i USA

För två år sedan flyttade prinsessan till Los Angeles. Hon är uppväxt i London och pluggade drama vid Northeastern University i Boston. Hon har en dramaexamen från teaterlinjen på Brown University i USA och har har också studerat på Central Saint Martins College of Art and Design i London.

Lekte med prins William

Som barn lekte hon med prins William, Harry och prinsessystrarna Beatrice och Eugenie.

Annons

– Jag var mycket blyg när jag gick i skolan, det var då jag började intressera mig för att spela teater i hopp om att våga mer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Prinsessan Anne – har ju också gått till historien som den första kungliga person att delta i ett frågesport-progam på tv:s BBC

”A Ouestion of Sport”.  Frågorna handlade om sport.

 

Pia Haraldsen – norsk programledare i tv2 och artist. Hon är dotter till Jasmin Haraldsen, som mellan 1993 och 2005 var gift med drottning Sonjas systerson Karl Otto Haraldsen.

Emanuele Filiberto, prins av Savojen, – var med i italienska tv-versionen av Let´s Dance.

Clotilde Coreu, prinsessa av Savojen,  – franskfödd hustru till prins Emanuele Filiberto, skådespelerska och filmstjärna

Annons

 

 Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL

 

Läs mer:

 

 

 

Annons
Innehåller annonslänkar