Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilens intervju med Madeleine stoppas – riktiga anledningen

20 dec, 2023, 07:00 

Därför intervjuade aldrig Anders Pihlblad prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Annons

Det kungliga superåret har inneburit en hel del resor för den svenska kungafamiljen. De har även hunnit med flera firanden, som kungens 50 år på tronen och prins Daniels 50-årsfest.

Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!Brand logo
Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!

Med andra ord har det varit full rulle. Någon som bevakat det hektiska kungaåret är TV4-profilen Anders Pihlblad, som följt med kungafamiljen världen över för att leverera den årliga dokumentären ”Kungahuset 2023”.

– De har ju ett otroligt mycket mer intensivt schema än vad jag visste om. Kungen verkar ju göra nånting nästan varje dag, oavsett om det står i det officiella programmet eller inte, säger han till Svensk Damtidning.

Annons
Kronprinsessan Victoria och Anders Pihlblad
Kronprinsessan Victoria blir intervjuad av TV4-profilen Anders Pihlblad.

Anders Pihlblad om intervjuerna med kungafamiljen

Även om Anders Pihlblad fått följa med kungafamiljen i ett helt år, finns det medlemmar ur kungafamiljen som han inte fått tillfället att intervjua, berättar han.

– De som är med i programmet är kungen och drottningen, kronprinsessan och prins Daniel, prinsessan Sofia och prins Carl Philip. Prinsessan Madeleine är med på bild men inte intervjuad.

Därför intervjuas inte Madeleine

Anledningen till att Madeleine och Chris O'Neill inte blir intervjuade i dokumentären är helt enkelt för att de bor i USA, 800 mil från det kungliga livet i Sverige.

Annons

– De programpunkter som prinsessan Madeleine hade var i USA och då åkte vi inte dit. De tillfällen som varit i Sverige har det inte funnits nånting, säger Anders Pihlblad.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine medverkade inte.

Foto: TT

Annons