TV4:s kritik mot Madeleine – plötsliga pikarna i sändning

20 feb, 2023, 18:02 
Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine var i skottgluggen under gårdagen...

Annons

Aj aj, det vågade skämtet landar inte väl och kommer i helt fel tidpunkt...

Det är inte lätt för prinsessan Madeleine en dag som denna.

Det är hennes äldsta dotter Leonores bemärkelsedag, prinsessan fyller hela 9 år, och samtidigt genomgår hennes far en hjärtoperation hemma i Sverige.

Här fångas Madeleine på film – under hemlig SVT-inspelning
Här fångas Madeleine på film – under hemlig SVT-inspelning

Madeleine och Chris är med familjen hemma i sitt Florida och försöker troligtvis så gott det går att få ihop dagen. Kungen är ju trots allt i livsmedikus Viveka Frykman Kulls trygga händer.

– Min uppgift är att se till att han mår bra och får en så bra vård som möjligt. Men så mycket mer kan jag inte säga. Kungen har ju samma rätt till patientsekretess som alla andra, sa hon till Svensk damtidning i förra veckan.

TV4:s attack mot Madeleine och Chris

Love island är dejtingprogrammet som tagit stora delar av världen med storm. Dejtingkonceptet som filmas och låter tittarna följa med har blivit en riktig hit världen över.

Annons

Flera länder har gjort sina egna versioner av kärleksäventyret: Just nu går det att se en autraliensk, brittisk, amerikansk, spansk och svensk version av Love island på Cmore och TV4.

Dejtingprogrammet går ut på att deltagarna tar sig vidare i programmet när de vågar satsa på kärleken. Man vill alltså inte vara singel i paradiset.

Det omåttligt populära TV–programmet Love Island har valt att skämta på kungafamiljens bekostnad i ett av sina senaste avsnitt.

När Love Islands kommentator pratar om omaka par i dokusåpan refererar han vid ett tillfälle till kungligheter.

"Ingen av dem vill egentligen vara ihop men det är det bästa för framtiden. Som äktenskapet mellan Chris O'Neill och prinsessan Madeleine."

Även Kung Carl Gustaf får ta emot en känga:
"Även om du skulle vara en stenhård kille som säger klumpiga saker så är det inget fel med det. Kungen har gjort en hel karriär på det."

Foto: TT

Annons