Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Två brudklänningar för Beatrice - av två kända designers

21 jul, 2015, 08:47 
Agneta Nisbeth
Annons
borromeo-casiraghi-ste

Vigseln mellan Pierre Casiraghi och hans Beatrice Borromeo är sommarens höjdpunkt för det europeiska jetsettet. Med bara några dagar kvar till den borgerliga vigseln i Monacos furstepalats börjar allt fler detaljer läcka ut.

Två vigslar kräver givetvis två brudklänningar och enligt italienska tidningsuppgifer ska Beatrice Borrmoeo stå brud i Valentino under vigseln den 25:e juli. Den 2:a augusti, när hon och Pierre håller stor bröllopsfest vid Maggioresjön, ska hon bära Armani.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beatrice-borromeo-ste

Paret har också registrerat två önskelistor, en i Monaco och en i Milano där paret bor och arbetar. Enligt italienska Oggi har paret en önskelista i antikvitetsaffären Czarina i Monaco och en hos Taschen i Milano. På Czarina har brudparet bland annat spanat in ett salt- och pepparkar formade som flamingos. Prinslappen är blygsamma 950 kronor. Hos Taschen finns en omfattande biografi om Playboy-grundaren Hugh Hefner för 8200 kronor som paret önskar sig. Prislapparna borde dock inte spela någon roll för bröllopsgästerna. Hela det europeiska jetsettet väntas anlända till Maggioresjön under första helgen i augusti.

Annons
Borromeo

Men först väntar alltså en borgerlig vigsel i furstepalatset i Monaco. Furst Albert och hans Charlene bjuder in och efter ceremonin är det champagnemottagning i palatsträdgården. Bröllopet är privat och endast den närmaste familjen och de närmaste vännerna är inbjudna.

albert-charlene-ste

Fursteparet bjuder in till en fest på slottet i helgen.

Annons

Sin sista helg som ogift tillbringade Pierre Casiraghi i Requesens norr om Barcelona. I ett slott hade hans närmaste vänner och furst Albert anordnat en mycket exklusiv svensexa. Slottet som vanligtvis tar emot besökare var abonnerat och det bjöds på underhållning och katalansk mat. Pierre och hans vänner bodde på det närliggande hotellet Can Xiquet. Furst Albert ska däremot ha bott på en privat ranch.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures

Missa inte heller detta:

 

Annons