Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tvära kast: Märtha Louises Instagram borttagen

12 aug, 2019, 12:18 
Agneta Nisbeth
Märtha Louise
Något hände tydligen i helgen efter Märtha Louises och Shaman Dureks seminarium via webben. För nu finns inte längre prinsessan Märtha Louises nya Instagram-konto som hon startade förra veckan i samband med beslutet om prinsesstiteln.
Annons

Som vi tidigare skrivit skulle Märtha Louise och Shaman Durek hålla i ett seminarium “Sit Down Social Webinar” på nätet under lördagen. Seminariet skulle vara runt 23-tiden svensk tid och det hela skulle pågå någon timme.

Märtha louise instagram

Förra veckan avslöjade som bekant prinsessan Märtha Louise att hon framöver skulle låta bli att använda sin prinsesstitel i samband med sin egen privata verksamhet. Prinsessa skulle hon bara kalla sig när hon var ute på officiella uppdrag för det norska kungahuset.

Märtha Louise meddelade beslutet

Prinsessan Märtha Louise meddelade själv sitt beslut via Instagram.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Tillsammans har vi nu kommit fram till att jag endast använder titeln prinsessa när jag representerar kungahuset och göra mina officiella uppdrag, hemma, utomlands och i mer privata sammanhang. Jag ska från idag inte använda mig av min prinsesstitel i kommersiella sammanhang.”

Märtha Louise och Shaman Durek

Hon berättade också att det officiella Instagram-kontot för prinsessan Märtha Louise endast ska användas för hennes kungliga uppdrag. Istället hade hon skapat sig ett nytt Instagram-konto som hon kallat för Martha Louise Intuitive och som på ett dygn fick över 6000 följare. Men i morse fanns sidan inte länge kvar.

Annons

Vad har hänt med kontot?

Frågan alla ställer sig är vad som har hänt med kontot. Är det någon som kapat det? Eller bestämde hon sig att stänga ner det efter all kritik för sin verksamhet och öppnar det igen efter att hon tagit bort elaka kommentarer?

För även om det är helt uppenbart att de allra flesta som följer prinsessan älskar henne och gillar det hon sysslar med tillsammans med sin Shaman, så är det också en hel del som ogillar hennes verksamhet. Vissa kommentarer är dessutom rasistiska och syftar till att förolämpa Durek. Så vi kan verkligen förstå om något hänt i samband med detta.

Märtha Louise och Shaman Durek

Shaman Durek har i alla fall gjort ett inlägg i helgen på sitt Instagram-konto som fortfarande finns kvar, men han har inte skrivit ett ord om hur Webinariet gick. Kanske tycker paret att detta bara rör de som betalat 60 US dollars för att delta, vilket är förståeligt i sig…

Vi har också varit i kontakt med det norska hovet som vid samtalet i morse inte kunde förklara vad som hänt med prinsessan Märtha Louise nya Instagramkonto.

 

Foto: TT och Märtha Louises Instagram

Annons