Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tvillingarna är på sin första utlandsresa

22 nov, 2011, 09:04 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary har som vi tidigare berättat kommit fram till Australien – här ser vi dem med sina bedårande tvillingar.

Det danska kronprinsparet har ju som bekant anlänt till Australien med sina tvillingar, prins Vincent och prinsessan Josephine. På bilderna här intill ställde kronprins Frederik och kronprinsessan Mary upp med sina söta barn för en pressfotografering.

Annons

Konstutställning

Men paret har också hunnit med att besöka en konstutställning på Bondi Beach och hälsa på hos Royal Australian Navy Heritage Centre i Sydney. Kronprinsessan tittade också in hos några sjuka barn på Sydney’s Westmead Childrens hospital.

Hon passade också på att döpa om sjukhuset – som mest tar hand om cancersjuka barn till – Crown Princess Mary Cancer Centre, det berättar tidningen BilledBladet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL och All Over Press

Läs även:

Annons
Annons