Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tvillingarna på båttur med mamma och pappa

22 aug, 2011, 12:57 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kungaskeppet Dannebrog lade idag till i Skagen – med ombord på fartyget var inte bara kronprinsparet utan också deras söta tvillingar.

Kronprinsessan Mary och kronprins Frederik väckte en enorm uppmärksamhet när kungaskeppet Dannebrog lade till vid hamn i Skagen tidigare under dagen. Men det var faktiskt inte kronprinsparet som alla ville titta extra på utan parets gulliga tvillingar, prins Vincent och prinsessan Josephine.

Gick i land

Kronprinsessan Mary och kronprins Frederik gick så småningom i land och möttes av – förutom ett enormt pressuppbåd – borgmästaren Frederikshavn kommuns borgmästare, Lars Møller.

Kulturhus

Det är sedan planerat att kronprinsparet bland annat ska besöka Kulturhuset Kappelborg under sin vistelse i Skagen, uppger tidningen Nordjyske.
Vill ni se en video från besöket –  kan ni titta på den här››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons