Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tvillingarna på julkonsert med mamma och pappa

18 dec, 2012, 09:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Se alla fina bilder på danska kronprinsfamiljen som gick på julkonsert i söndags.

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary gick på julkonsert med alla fyra barnen. Det var inte helt lätt för föräldrarna att få den lilla kvartetten att sitta stilla i Esajas kyrkan i Köpenhamn.

Luciatåg

Prins Christian och prinsessan Isabella tittade förundrat på Luciatåget som skred in i kyrkan och sjöng vackert. Tvillingarna, prins Vincent och prinsessan Josephine, satt fint i pappas och mammas knä. Roligt var det att öppna julklappar. Här bjuder vi på ett helt bildspel med unika foton av Marys och Frederiks söta små barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

[smooth=id: 780; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons