Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tvillingmamman Mary blir beskyddare

10 jan, 2013, 12:14 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Kronprinsessan Mary blir beskyddare för Danska tvillingregistret och kommer garanterat att se dubbelt på premiär-seminariet nästa vecka.

Vi berättade nyligen om Marys och Frederiks söta små tvillingar som fyllde år den 8 januari. Farmor drottning Margrethe var bland de första som kom till Amalienborg och gratulerade de nybakade tvååringarna – prinsessan Josephine och prins Vincent.

 

Annons

Vem är bättre lämpad för en beskyddarroll för Danska- och australiska Tvillingregistret än Mary, som själv är mor till prinsessan Josephine och prins Vincent – lika som bär! Kronprinsessan Mary har nyligen fått förfrågan och tackade ja.

Dubbelt upp

Det blir premiär nästa vecka när Mary för första gången deltar i ett seminarium på Syddansk Universitet den 15 januari. Mary får sällskap av 150 par tvillingar i åldern 18 til 90 år. De har alla en sak gemensamt. Tvillingarna har under lång tid deltagit i en eller flera av  Danska Tvillingregistrets många forskningsprojekt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

Läs mer: 

Annons