Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tydliga tecknet från Florida – Madeleine ändrar sig om familjen

11 jan, 2023, 16:00 

Prinsessan Madeleine lyser med sin frånvaro.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungligheterna växer upp i offentligheten och är införstådda med att det finns ett stort intresse kring deras liv. Samtidigt är de väldigt måna om sitt privatliv och försöker försiktigt vänja barnen vid strålkastarljuset.

7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine har, trots sin blyghet för massmedia, varit mycket skicklig på att uppdatera sina sociala medier genom åren, där hon varvat budskap från Childhood med privata inblickar i familjelivet.

Men de senaste åren har hon hållit en betydligt mer nedtonad profil. Madeleine lägger sällan upp inlägg på sociala medier och ibland kan det dröja flera månader innan nästa kommer.

Madeleines vändning i somras

Madeleine brukar snitta runt ett inlägg i månaden, men i somras var hon ovanligt aktiv och bjöd på hela fem stycken! Sen återvände hon till att hålla en låg profil och det tog över 70 dagar innan hon gjorde comeback.

Annons

Då publicerade hon återigen flera inlägg på väldigt kort tid. Bland annat bjöd hon på den traditionella Halloween-bilden, där även maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore syntes.

Ingenstans är Halloween större än i USA och det märks tydligt att högtiden också är väldigt speciell för Florida-familjen, som alltid ser till att överraska med nya kostymer varje år.

Hovet om Madeleines frånvaro

Madeleine och familjen är nu tillbaka i Florida efter ett julbesök i Sverige. Däremot har det fortfarande inte kommit någon uppdatering från andra sidan Atlanten.

Förmodligen vill familjen landa lite innan de delar med sig av det lyckliga familjelivet i USA.

Och bara för att Madeleine lyser med sin frånvaro, både på sociala medier och i den kungliga kalendern, betyder det inte att hon inte jobbar.

– Många arbetsuppgifter, exempel inom stiftelser är inte officiella uppdrag men är nog så viktiga att sätta ljus på, dessa kommuniceras ofta i stiftelsernas egna kanaler och i prinsparets och prinsessan Madeleine egna sociala medier.

Prinsessan Madeleine
Det är sällan vi får se prinsessan Madeleine, men när hon var hemma i somras i samband med Victoriadagen strålade hon som aldrig förr.

Foto: TT/Instagram

Annons