Unik bild! Här är Chris O'Neills okända släkting

chris oneills okända släkting var nunna

Chris O'Neill är en riktig gentleman men när det kommer till information om hans släktingar är han ytterst sparsmakad. Vi kan nu visa en exklusiv bild på Chris faster – och avslöja spännande detaljer om hennes liv.

Madeleines make, Chris O’Neill, tackade nej till en prins-titeln och är generellt ganska hemlig med sin bakgrund. Släktingarna på pappa Pauls sida vet vi ytterst lite om. Men nu har en ny bild börjat florera på internet, som berättar lite mer om O’Neill-familjen.

Chris O’Neills okända släkting var nunna

Att många i O’Neill-klanen var och är katoliker är allmänt känt men nu kan Svensk Damtidning avslöja att Chris faster faktiskt valde att viga sitt liv åt gud. Paul O’Neills syster, Cathleen O’Neill, var nämligen nunna. Eva O’Neills farbror var dessutom kardinal, vilket är en hederstitel inom katolska kyrkan och den högsta ställning man kan ha utöver att vara påve.

chris oneills okända släkting var nunna

Inte undra på att Chris var så ödmjuk och entusiastisk när fick träffa påve Franciskus i Vatikanen häromåret. Den katolska tron har varit otroligt närvarande under hans uppväxt och att få hälsa på självaste påven är säkert någonting som många i familjen O’Neill drömmer om. Tänk vad mycket Chris hade att berätta efter besöket.

chris oneill träffar påven

Chris, Madeleine, Silvia och Leonore träffade påven år 2015.

Påven blev ju dessutom enormt förtjust i lilla Leonore, som vid den här tidpunkten bara var 1,5 år gammal. Och de tyckte förstås Chris var väldigt roligt och han kände sig så stolt.

Foto: TT