Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifter: Charlene har flyttat till annat land – lämnat Albert och barnen i Monaco

23 aug, 2023, 13:00 

Hur står det egentligen till mellan furstinnan Charlene och furst Albert?

Annons

Furstinnan Charlene och furst Albert har varit gifta i tolv år och har tvillingarna Gabriella och Jacques ihop. Senaste tiden har dock relationen kantats av flera olyckliga skilsmässorykten.

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Ryktena har florerat under en längre tid. Bland annat dök Charlene upp utan vigselring i mars, något som fick en talesperson för paret att dementera ryktena om en skilsmässa.

– Vi tillbakavisar formellt de illasinnade rykten som publicerats av den franska tidskriften Royauté. De är helt ogrundade, har en talesperson för furst Albert sagt till brittiska tidningen Daily Mail.

Annons
Furst Albert och furstinnan Charlene
Furst Albert och furstinnan Charlene har omgärdats av skilsmässorykten under en längre tid.

Charlenes märkliga beteende

Albert har även dykt upp på en rad officiella sammanhang utan någon Charlene vid sin sida – och det dyker ständigt upp nya detaljer som vittnar om att relationen kanske inte är helt stabil.

Svensk Damtidning har tidigare rapporterat om att Charlene tagit bort sitt Instagram-konto, där man kunnat följa hennes och familjens liv i Monaco, vilket också väckt stora frågetecken.

Uppgifter: Charlene har lämnat Monaco

Nu har mystiken tätnat ytterligare. Enligt tyska och franska medier har Charlene lämnat Monaco, bosatt sig i Schweiz och träffar bara maken för att närvara på kungliga sammanhang.

Annons

En källa uppger för franska tidningen Voici att Charlene numer bor i Schweiz och att fursteparet endast håller ihop för syns skull. Samtidigt uppges paret fortfarande komma väl överens.

Nyligen tillbringade befann sig Charlene, Albert och tvillingarna på semester på den franska ön Korsika. Efter semestern ska Charlene dock inte ha följt med maken och barnen tillbaka till Monaco.

Furstinnan Charlene
Furstinnan Charlene uppges ha flyttat till Monaco.

Foto: TT

Annons